Kin 260* Sárga Kozmikus Nap* 10.25* Galaktikus Aktiváló Portálnap

skyesoulportraitA Kozmikus Nap felerősödött és letisztult minőségével zárul ma a Tzolkin idei ciklusa, mely még február 8-án vette kezdetét. A mai nap az ünneplésé. Tekintsünk vissza az elmúlt 9 hónapra és lássuk meg fejlődésünk ívét és legyünk büszkék eredményeinkre!

Az idei Tzolkin-unk még a Kristályos Mag évének 8. hónapjában indult, mely a sikerek és beérés hónapja volt. Innentől azonban lassan, de biztosan elkezdtünk felkészülni a 13-as évünk lezáró szakaszára. Az események egyre kezdenek besűrűsödni: feltorlódik a Múlt mely elengedésre vár, megjelenik a Jelen, mely fontos felismeréseket tartogat és már érezzük a Jövő szelét, mely témái már kezdenek körvonalazódni előttünk. Nem csoda hát, ha túlhajszoltnak, lestrapáltnak érezzük magunkat. Tele a puttyony már az elengedéssel, hisz ezen energiák már régóta tartanak (11-es évünktől, vagyis 2016 nyarától) és még messze nincs végük. Fókuszáljunk azonban az adott pillanatra, találjunk rá a belső központunkra és higgadtan összpontosítva haladjunk lépésről lépésre. Tudatosítsuk magunkban, hogy minden egyes elengedéssel valami új léphet az életünkbe, és a felszabadult energiáknak köszönhetően ilyenkor mindig új erőre kapunk.

A Csillag hullámvarázsban megtapasztalhattuk a rend és harmónia minőségeit, így már tudjuk, hogy mindennek helye van életünk palettáján a jónak éppúgy, mint a kevésbé jónak, hiszen így van egyensúly, így van Rend. Ezt a tanítást úgy tudjuk leghatékonyabb beépíteni életünkbe, ha elengedjük és elfogadjuk az elmúlt időszak nehézségeit, ragaszkodásunkat, ezáltal helyet teremtünk életünkben az új és friss energiáknak. A Kozmikus Nap, ma a feltétel nélküliséget, az elfogadást és önmagunk megújult fényének felvállalását hozza el életünkbe. Legyünk büszkék az elért sikereinkre és ma ünnepeljük is meg őket valami aprósággal.

Hamarosan Új Tzolkin veszi kezdetét!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést.
OKTÓBERI AKCIÓ: Az elemzés ára október 31-ig csak 5000 FT!

Mantra: 
Kitartok, hogy megvilágítsak
Túlhaladva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a kivirágzás ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok… Lépj be.

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.