Kin 258* Fehér Spektrális Tükör* 10.23.

illusion_34[1]Tegnap megtapasztalhattuk a Csillag hullámvarázs kiteljesedését, mindazt a harmóniát, amiért az elmúlt napokban dolgoztunk. Ma a Spektrális Tükörrel, egyszerűen feloldódunk ebben és elkezdünk leválni a Csillag Hullámvarázs témáiról. A Változás örök. Elengedhetetlen része az elengedés, amikor is mindazt ami van, hátra kell hagyjuk, hogy egy friss, új minőség felé vehessünk utunkat.

A hullámvarázs utolsó napjaiban, az elengedés folyamatába mindig érezhető már a következő hullámvarázs „előszele”. Esetünkben az új kezdetek, a bizalom/bizakodás, remény és eltökéltség érzése, melyet a Sárkány hullámvarázsban teljesíthetünk majd ki.
Most azonban még a Tükör napját éljük meg, amikor is szembesülünk az elmúlt időszak (időszakok) tanulságaival történéseivel és számvetést kell készítsünk mindazon dolgokról, melyeket immáron hátra kell hagyjunk ahhoz, hogy az új Tzolkinba/új hullámvarázsba tiszta lappal kezdhessünk. A Tükör ma megmutatja, hogy hol vannak még elakadásaink, idejétmúlt/megfejlődött nézeteink, és hogy hogyan tudunk mindezeken átlépni. Figyeljük meg tudatosan azon szituációkat, melyek kibillentenek lelki egyensúlyunkból, béketűrésünkből, mert ezek lesznek azon területeink, melyeken még dolgoznunk kell. Lássuk meg azon illúziókat, melyek szerint életünket éljük. Nagyon fontos azonban, hogy ne ítélkezzünk és ne is ostorozzuk magunkat ezek miatt. Tudatosítsuk, hogy nincsenek végérvényes dolgok: a mai Igazságunk sem ugyan az, mint egy éve volt, vagy az, ami a jövőben lesz. Nézzünk ezekkel szembe és fejezzük be a lezáratlan leckéinket. Törjük át korlátjainkat. Álljunk két lábbal stabilan, de maradjunk nyitottak a változásra. Bocsássunk meg önmagunknak és környezetünknek is, ezáltal megkönnyítjük az elengedés folyamatát és könnyebben haladhatunk az Új felé.

Hamarosan Új Tzolkin veszi kezdetét!
Kezd ezt a tervezgetést azzal, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon! Kérj komplex személyes elemzést.
OKTÓBERI AKCIÓ: Az elemzés ára október 31-ig csak 5000 FT!

Mantra:
Feloldok, hogy visszatükrözzek
Szabaddá téve a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.

Megerősítés:
„Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.