Kin 251* Kék Önálló Majom* 10.16.

monkey_13Az Önálló Majom minőségével ma egy játékos, könnyed nap elébe nézünk, mely mégis, ha jobban megfigyeljük, egy vadonat új nézőpontot tár majd elénk. A mai nap kulcs mondata: Csak lazán! Ne akarjunk ma mindent görcsösen megérteni, leirányítani, mert úgy sem fog menni. A Majom, mint valami tréfamester veszi ma át az irányítást, a legkülönfélébb akadályokat sorakoztatja fel, teszi mindezt azért, hogy utunkat, célunkat egy más aspektusól is nézzük át.

A mai napon minél inkább szeretnénk valamit rutinból levezényelni, számíthatunk a Majom „azért se!” reakciójára. Ha ilyet tapasztalunk, álljunk meg egy percre és figyeljük meg, mi lehet e mögött. Ébresszük fel gyermeki énünket és hívjuk őt segítségük, hisz a Majommal csakis ő érthet szót. Váljunk újra nyitottá, fogékonnyá és játékossá, hogy jobban idomulhassunk a mai energiákhoz. Pattanjunk fel a képzeletbeli varázsszőnyegünkre, hogy a magasban szárnyalva megláthassuk mindazt, ami a szürke berögzült és kiszámítható mindennapokban számunkra láthatatlan volt. Engedjük el az aggódást a kétségeket és lássunk meg a „káoszban” rejlő szépséget, a Rend-et, melyet a Csillag hullámvarázs képvisel. Már régóta tudjuk, hogy nincsenek véletlenek, és ha valaminek nincs még itt az ideje, akkor azért bizony még dolgoznunk kell. Minden akkor és úgy érkezik hozzánk, amikor és ahogyan annak lennie kell. Sokszor a legváratlanabb helyzetekből kapjuk meg azt a lendületet, amire célunk eléréséhez szükségünk van. Ahogy az elménk már nem a „bajra” fókuszál, előtűnik a megoldás egy más nézőpontból. Éljünk ezzel a csodás lehetőséggel! A Majom ma abban nyújt segítséget, hogyan tudunk egy konfliktuson felülemelkedni úgy, hogy abból kamatoztatni tudjuk erőforrásainkat.

Használjuk ki a mai nap adta erőt és fogadjuk az esetleges nézeteltéréseket, bukkanókat könnyeden és játékosan. Elősegíthetjük a Majom energiáit, ha ma picit lazábban kezeljük az Életet és megbocsátóbbá válunk önmagunkkal és környezetünkkel szemben. Teremtsünk ma időt a játékra, az örömre, nevetésre és a kikapcsolódásra. Kezdjük el életünket nem leélni, hanem Megélni!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
OKTÓBERI AKCIÓ: Az elemzés ára október 31-ig csak 5000 FT!

Mantra:
Meghatározok, hogy játsszak
Megszabva a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A forma önálló tónusával
Engem a beteljesítés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.

Meditáció: 
„Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.”

Megerősítés:
„Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.