Kin 250* Fehér Elektromos Kutya* 10.15.

dont-hurtAz Elektromos Kutya segítségével végre kiléphetünk a dualitás csapdájából, hogy levonva a tanulságokat, meghatározhassunk egy új utat, egy új megoldást. A Csillag hullámvarázsban megjelenő Kutya minősége, az önmagunkhoz való hűségre emlékeztet. Arra kér, hogy tartsuk szem előtt céljainkat, saját igényeinket és ezeket semmiért és senkiért ne szorítsuk háttérbe.

Néhány nap múlva véget ér a 3. Maja Holdhónapunk és átlépünk az Vörös Égenjáró hónapjába, amikor is rögzíthetjük az eddig tanultakat. A Csillag hullámvarázsban át kell lássuk túlidealizált kényszerképzeteinken. Fel kell ismerjük, mi valós, mi hamis életünkben, valamint azt, hogy hol adjuk fel önmagunkat egy ideálisnak hit eszme érdekében. Ebben nyújt ma segítséget a Kutya napja. Vizsgáljuk meg őszintén jelenlegi kapcsolatainkat. Milyen alapzatra épültek? Vizsgáljuk meg kötelékeink, ragaszkodásaink milyen célt szolgálnak. Bocsássunk meg önmagunknak, ha eddig tévúton jártunk, vagy téveszmét követtünk. Forduljunk befelé és engedjük el önmagunk ostorozását, lekicsinylését.  Engedjük, hogy a Kutya feltétlen hűsége és szeretete immáron bennünket töltsön. Fogadjuk el Önmagunkat saját Falkavezérünkké. Engedjük el mindazt, ami a múltban történt, hisz nem változtathatunk már rajta, és ne tartsunk a jövőtől, hiszen még nem jött el. Hagyatkozzunk Csillagmag természetünkre, engedjük, hogy minden úgy legyen jó ahogyan van. Lássuk meg a Jelen szépségeit! Ha a jelenben tartózkodunk, könnyebben ránk találhatnak azon személyek, szituációk, melyek segítő szándékkal lépnek ma be életünkbe. Fogadjuk őket nyitott szívvel és szeretettel.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
OKTÓBERI AKCIÓ: Az elemzés ára október 31-ig csak 5000 FT!

Mantra: 
Aktiválok a szeretet érdekében
Megkötve a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A szolgálat elektromos tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon

Meditáció: 
„Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
„Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.