Kin 237* Vörös Elektromos Föld* 10.02.

maxresdefault (2)A mai nap egy igen aktív nap lesz, melyet az Elektromos Föld ereje fog össze. A Föld, mint mindig most is a „véletlenek” által, mutat utat, az Elektromos tónus segítségével pedig kiemeli a hullámvarázs témáját a dualitás szintjéről. A mai napon térjünk vissza a jelen pillanatába és összpontosítsunk, hogy megláthassuk a nekünk szánt jeleket. Tegyük ezt úgy, hogy ítéletmentesen, kapkodás és végkövetkeztetések nélkül szemléljük a mai nap eseményeit. Csak legyünk és engedjük a dolgokat ma megtörténni.

Készüljünk fel ma a legváratlanabb eseményekre és ne lepődjünk meg, ha a dolgok nem feltétlenül úgy és akkor történnek meg, ahogyan mi számítottunk rá. Ebben a sorozatos véletlenekkel és „De ja vú”-kel teli napon fontos megoldókulcsokat kapunk, melyeket nem feltétlenül kell azonnal megértenünk. Adjunk ma magunknak és az eseményeknek is időt ahhoz, hogy kibontakozhassanak. Fogadjuk el ami történik és engedjük el, hogy megmutatkozhasson előttünk teljességében. Az ehhez szükséges bizalmat a nap vezetője a Vörös Sárkány nyújtja, ha szükséges forduljunk hozzá segítségért. Fontos, hogy figyelmünket ne a múlt eseményeire, sem a jövő reményeire fordítsuk, hanem maradjunk szilárdan a jelenben, hogy összegyűjthessük az itt található ajándékokat. Keressük meg és tartsuk is meg belső erőközpontunkat, hogy itt erőt gyűjthessünk a tovább lépéshez.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
OKTÓBERI AKCIÓ: Az elemzés ára október 31-ig csak 5000 FT!

Mantra:
Aktiválok, hogy fejlődjek,
Megkötve a szinkronicitást.
Lepecsételem a navigáció mátrixát,
A szolgálat elektromos tónusával.
Engem a születés ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).

Megerősítés:
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Meditáció:
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.