Kin 236* Sárga Lunáris Harcos* 10.01.

A Sas hullám második napja a kérdéseké, melyek megvilágítják tegnapi terveink hátulütőit. Használjuk ki a Harcos intelligenciáját, hogy ezeket az akadályokat felismerhessük és felelősséget vállalhassunk értük. Az éremnek ugyanis két oldala van. Ahhoz, hogy rálelhessünk az ebből kivezető útra, meg kell ismerjük, el kell mélyedjünk mindkét végpontban, hogy így (holnap) rálelhessünk az arany középútra. A Lunáris tónusú Harcos tehát ma rámutat arra, hogy milyen változásokat kell meghoznunk Életünkben ahhoz, hogy a tegnap megalkotott céljaink beteljesülhessenek.

Visszafordíthatatlanul megérkezett az Ősz. Sötét, csípős reggeljeivel egyre inkább a lecsendesedésre a befelé fordulásra ösztönöz. Azonban ne felejtsük el, hogy a 3 hónapunk az Önálló Vörös Kígyó jegyében telik, mely azért még tartogathat némi meglepetést számunkra. Ebben a hónapban nagyon fontos a testi, lelki, szellemi gátak, energia blokádok feloldása és az életerő keringésének helyreállítása, mert ez az alapja a belső középpont megtalálásának, melyre nagy szükségünk lesz ebben az évben! A Harcos ma bátorságot ad ahhoz, hogy feltegyük magunknak a kérdéseinket: Vajon tényleg képes vagyok az elengedésre a céljaim érdekében? Mit nyerhetek vagy veszíthetek azzal, ha a kitűzött célt elérem? Gyakoroljuk a Szél hullámvarázsban tanultakat: csendesedjünk el és hallgassunk a Belső hangunkra, az Ösztöneinkre. Ne bonyolítsuk túl ezeket az érzéseket, kérdéseket, egyszerűsítsünk. Használjuk ma a Harcos intelligenciáját és a Sas látnoki képességeit és higgyünk magunkban, céljainkban. Lássuk meg, hogy amit akadálynak hiszünk az valójában nem is létezik, csak képzeletünk játéka. Lebegjen előttünk a cél, amiért küzdeni érdemes, ez erőt ad ahhoz, hogy elengedjük azokat a dolgokat, melyek hátráltatnak, kétkedésre késztetnek bennünket.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
OKTÓBERI AKCIÓ: Az elemzés ára október 31-ig csak 5000 FT!

Mantra:
Polarizálok, hogy kérdezzek
Stabilizálva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét,
A kihívás lunáris tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.

Megerősítés:
„Felveszem személyi erőm botját.”

Meditáció:
„Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.