Kin 231* Kék Planetáris Majom* 09.26.

Inner Child _Kék majomMa van a beérések napja. A Planetáris Majom ma egy olyan sarkalatos nézőpontváltásra ösztökél bennünket, mely el is repít célunk kiteljesedéséhez. Ehhez azonban előbb fel kell idézzük eredeti célkitűzéseinket és az elmúlt napok fényében újra kell fogalmaznunk azt. A Majom minősége – ahogy ezt már megszokhattuk,- ma olyan váratlan helyzetek elé állít bennünket, melyek mindezzel együtt kiadják a teljes képet.

A Szél eleve felkavaró energiáit ma tovább borzolja a Majom komisz, már-már gyermeki csínytevése. A mai nap arra kér, hogy szabaduljunk ki elménk rabságából és merjünk újra spontánok lenni, játszani és nevetni akár hibáinkon. Ez életre kelti belső gyermeki énünket, aki a „bátor királyfiként” lováról, (vagy királyleányként a toronyszobánkból) már egészen másként látja a helyzetet. Engedjük szárnyalni ma a fantáziánkat, gyermeki ártatlanságunkkal lássuk meg a legkisebb apróságokat is melyek eddig elkerülhették figyelmünket, mert ez vezet ma el a sikerhez. Fogadjuk a mai eseményeket nyitottsággal és humorral, hogy mögé láthassunk. Tudatosítsuk, hogy minden értünk történik. Hallgassunk belső vezettetésünkre, hogy összekapcsolódva a Majom játékosságával, egyensúlyba hozva a bennünk dúló ellentéteket, végre manifesztálódhasson mindaz, amivel az elmúlt 10 napban dolgoztunk.

Használjuk ki, a napunkat jól, jusson időnk egy kis mókára, kacagásra is. Ne feledjük a nevetés a legjobb orvosság. Oldja a félelmeket, elűzi a bánatot és könnyedséget ad a mindennapokhoz.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy játsszak,
Előállítva a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.

Meditáció:
„Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.”

Megerősítés:
„Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.