Kin 230* Fehér Szoláris Kutya* 09.25.

d42464286d8ac310177344eac04452cfA Szoláris tónussal beléptünk a hullámvarázs „megvalósítási” fázisába, mely megmutatja, hogyan tudjuk elérni a célunkat, mik azok a bizonyos utolsó lépések a beteljesedés előtt, és feltölt lelkesedéssel. A Kutya jegye pedig felhívja figyelmünket az önmagunk szeretetének és elfogadásának fontosságára.

A Szél hullámvarázs során fokozottan észlelhettük, hogy mennyi félreértésre adhat okot a nem megfelelő kommunikáció. A félreértések oka legtöbbször nem az, amit mondunk, hanem az, ahogyan a fogadó fél értelmezi, illetve, ahogyan érzi. Mert hiába a kedves szavak, ha az érzelmi tartalom épp az ellenkezőjét mutatja a másiknak… Ha nincs meg bennünk a megfelelő összhang, ha hagyjuk, hogy gondolataink csapongjanak, vagy ha csupán a kapcsolódás, az odatartozás érzése miatt locsogunk, az mind-mind a Szellemmel való kapcsolódásra hívja fel a figyelmet. A Szél és a Kutya jegy kombinációja ma segítséget nyújt ahhoz, hogy elsősorban a belsőnkben tegyünk rendet.

Kapcsolódjunk tudatosan össze először a belső gyermekünkkel, akár csak egy rövid belső párbeszéd erejéig. Kérdezzük meg magunktól, hogy mire van szükségünk, mi az, amit valóban szeretnénk? Ezt a kapcsolódást elérhetjük akár meditációval, egy lágy zenével, rajzolással, vagy csupán azzal, ha szeretettel vesszük körül magunkat: burkolódzunk be egy puha takaróba és igyunk egy kis forró csokoládét ezen a meglepően csípős napon. Végezzünk bármi olyan tevékenységet, mely kikapcsol bennünket a zajos világunkból, ami időt és teret tud biztosítani arra, hogy zavartalanul Önmagunk lehessünk.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Lüktetek a szeretet érdekében
Megvalósítva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A szándék szoláris tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva. A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés:
„Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.