Kin 228* Sárga Rezonáns Csillag* 09.23.

40b77dc959a9e610d38900766225cf54A Szél Hullámvarázs felénél járunk, elérkezett az idő arra, hogy picit megálljunk, összegezzünk és töltődjünk. A Csillag a Harmónia, a szépség és az egység szimbolikája. Arra figyelmeztet, hogy a kevesebb néha több. Ne bonyolítsuk túl ma a dolgokat, sem agyalással, sem -Szél hullámvarázs lévén- túlbeszéléssel.

Engedjük, hogy ma mindaz, ami az elmúlt 6 napban történt leülepedjen. Használjuk fel a 3. hónap (Önálló Kígyó) és a Fehér Szél hullámvarázs minőségeit, hogy egyensúlyt teremthessünk az ösztönös intuíció és a szellemi sugallatok között. Ahogy rátalálunk erre finom egyensúlyra, érvénybe lép 3. hónapunk tanítása és megismerhetjük éves célunk eléréséhez szükséges arany középútra. Ehhez azonban törekednünk kell a nemes egyszerűség elvére! Engedjük el az elvárásokat, a görcsös megérteni akarást és csak engedjük, hogy az események felfedjék előttünk titkaikat.

A Csillag energiáit elősegíthetjük azzal, ha ma törekszünk a külső és belső harmónia elérésére/megtartására. Tegyünk rendet mind fizikailag, mind szellemileg környezetünkben és elménkben. Csinosítsuk környezetünket, ügyeljünk öltözékünkre, vagy akár csak alkossunk valami szépet. A szépség, az elegancia és a Harmónia vezesse ma lépteinket.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Levezetek, hogy megszépítsek
Inspirálva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az egyetemes tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.

Meditáció:
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.