Kin 227* Kék Ritmikus Kéz* 09.22.

6e2a86a540ef8338875b87659a99cacdA Ritmikus Kéz ma segít, hogy az elmúlt napok eseményeit, hozadékát a hasznunkra fordíthassuk. A Arra kér, hogy mindaz amit ebben a hullámban elkezdtünk azt vigyük is véghez. Segít felállítanunk a helyes fontossági sorrendet, hogy erőforrásainkat minél hatékonyabban használhassuk fel.

Ez a nap mindemellett  ideális nap arra, hogy begyógyítsuk keletkezett testi, lelki sebeinket, hogy így könnyebben összekapcsolódhassunk a Szellemi vezettetéssel. Az elmúlt időszakban sokmindent átélhettünk a Hold hónapnak köszönhetően. A szédítő magasságoktól a félelmetes mélységekig hullámoztak érzelmeink. Ma viszont le is zárhatjuk ezt a fejezetet, ugyanis a Kéz ma elhozza számunkra a megvalósítás, a tudatos véghezvitel és befejezés napját. Így az eddig „szétforgácsolódott” energiáinkat újra egyesíthetjük. Használjuk az így felszabadult energiáinkat arra, hogy alkossunk valamit. A Szél hullámvarázsban megjelenő Kéz minőségének segítségével, ma csatornává válhatunk és az alkotáson keresztül kapott információval alkotásunkkal kiteljesíthetjük. Ez a módszer a segíthet, például ha egy-egy elakadás, gyász, öröm feldolgozásában. Egyszerűen csak rajzoljuk/fessük/gyúrmázzuk ki magunkból. Nem kell, hogy szép legyen, a lényeg, hogy addig csínáljuk amíg azt nem érezzük, hogy megdolgoztuk e témát. Csak rajzoljunk, színezzünk önfeledten erre az érzésre, szituációra koncentrálva. Utána összetéphetjük, elégethetjük, vagy csak egyszerűen kidobhatjuk az alkotásunkat, de ne tartsuk meg!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Szervezek a tudás érdekében,
Kiegyenlítve a gyógyítást.
Lepecsételem a beteljesülés tárházát,
Az egyenlőség ritmikus tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A kézmozdulatokat itt nézheted meg: https://youtu.be/vl-oUUiZJ-c

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.