Kin 220* Sárga Kristályos Nap* 09.15.

napA Kristályos Nap a felismeréseké. Most, hogy a Vihar elvitte a törmelékeket és minden felesleges sallangot, végre tisztán láthatjuk mi maradt érzelmi viharunk után. Használjuk ki ezt a mai napot, hogy leltárba vegyük értékeinket, képességeinket, melyet az elmúlt hetek során nyertünk, vagy épp letisztítottunk.

Lassan véget ér évünk 2. Kihívásokkal teli hónapja, így ezeket a felismeréseket építsük be mindennapjainkba. Ez a Vörös Föld hónap és a Vörös Hold hullámvarász kombináció megmutatta, hogy milyen területeken lehet még bennünk érzelmi elakadás, leragadás, vagy éppen hol nem tudunk határt szabni érzelmi kilengéseinknek. Jegyezzük fel ezeket a témákat, területeket, mert az évünk során ezzel bizony lesz még dolgunk.
A Hold hullámvarázsban megjelenő Nap minősége tudatosítja bennünk mindezen felismeréseket. Elhozza a Teljesség érzését és arra ösztönöz, hogy ezt az érzést sugározzuk ki környezetünkre is. Árasszuk ma el környezetünket a feltétel nélküli szeretet érzésével. A feltétel nélküliség ítéletmentességet, korlátok és elvárások nélküliséget jelent. Fogadjuk el és szeressük Önmagunkat és másokat is! Ne feledjük, hogy Árnyék nélkül Fény nem létezhet. Mint azt tudjuk a Holdnak, nincsen saját fénye, ő maga csupán, a Nap (Mi magunk) fényének visszatükröződése. Mégis ragyog a tiszta égbolton… Ha így tekintünk vissza az elmúlt időszakra, akkor milyen tanulságot vonhatunk le? Ne ítélkezzünk hát, tudatosítsuk ezt magunkban és fogadjunk el olyannak amilyen. Ha szükséges, nézzünk tükörbe és mondjuk magunknak: ”Szeretlek és elfogadlak Téged olyannak amilyen vagy!”

A Nap tanítása a feltételnélküliségben rejlik. Arra kér, hogy vállaljuk fel értékeinket és hibáinkat egyaránt, hisz mind hozzánk tartozik, formál és fejleszt. Hibáink nélkül nem tudnánk tovább fejlődni, változni, márpedig ez hajtja a világ kerekét. Légy hálás értük és tanulj belőlük.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Szentelek, hogy megvilágítsak
Egyetemessé téve az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot. A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni itt: https://youtu.be/sdsVxn5bDQU

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.