Kin 219* Kék Spektrális Vihar* 09.14.

935969_origSpektrális Viharral ma felbomlik a Vörös Hold Hullámvarázs témája és megkezdődik az elengedés. Ahogy kezd elcsendesedni az érzelmi hullámzásunk, és kirohanásaink is visszavonulót fújnak, kerül felszínre mindaz, ami megérett az elengedésre, ami elavult. A Vihar ma ezeket a hordalékokat tisztítja ki életünkből.

A Hold hullámban megjelenő Vihar, egy igen érzékeny napot tartogat számunkra. Még utoljára felkavarja a Hold hullám témáját, hogy így meglazítsa az amúgy is rogyadozó álarcainkat, falainkat, hogy végül akár egy csendes esővel el tudja mosni mindazt aminek mennie kell. Ne küzdjünk erejével, nem nyerhetünk. Minél jobban küzdünk valami ellen, az annál erősebben lesz jelen életünkben. Ne essünk kétségbe, inkább adjuk meg magunkat alázattal ennek az erőnek, had ragadja magával mindazt, ami már nem szolgálja fejlődésünket. Tudatosítsuk magunkba, hogy minderre szükségünk van, hogy hozzáférhessünk belső erőforrásainkhoz, melyet eddig ezek elnyomásához/elfedéséhez használtunk fel. A mai napon különösen fontos a belső stabilitásunk megtartása, hogy ne ragadjanak magukkal az érzelmeink. Ma gyakorolhatjuk az eddig tanultakat. Ahogy a Vihar elül, megtapasztalhatjuk a Szabadság végtelen érzését! Könnyednek érezhetjük magunkat. Ahogy a régi helyét új energiák veszik át, újjászületünk, erősebbek leszünk!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Feloldok, hogy katalizáljak
Szabaddá téve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Megerősítés: 
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.