Kin 204* Kék Szoláris Mag* 08.30.

seeds-blossomingA Szoláris Mag napja ma kitartásra ösztönöz, hogy a cél előtt ne adjuk fel! Ne elégedjünk meg a tudattal, hogy mindezen képességeket, lehetőségeket magunkban hordozzuk. Elérkezett az idő egy utolsó nagy hajrára, hogy lendületet véve átsuhanjunk a célegyenesen és beteljesíthessük a Harcos célkitűzéseit.

Ez a hullámvarázs segítséget nyújthat abban, hogy legyen bátorságunk megkérdezni Önmagunktól, mi is Szívünk Igaz vágya és azt, a rendelkezésünkre álló eszközökkel, hogyan tudjuk minél hatékonyabban elérnünk. A mai nap feltölt bennünket lelkesedéssel, hévvel. Ma úgy érezhetjük, hogy feléledt bennünk a tetterő, telis-tele vagyunk újabbnál újabb ötletekkel. Ne feledjük, minden csakis akkor bukkan fel életünkben amikor készenállunk rá. Nem előbb és nem később. Éppen akkor amikor… Csakis rajtunk múlik, hogy mihez kezdünk ezekkel a lehetőségekkel? Nekilendülünk és meglovagoljuk ezen hullámokat, vagy hagyjuk elülni? Használjuk ki a Harcos adta bátorságot és merjünk nagyot álmodni! Tervezzük meg további lépéseinket, lássuk meg, hogyan tovább. Sosem késő belátni hol hibáztunk, hol hagytuk kihűlni a bennünk rejlő tüzet. Sosem késő ezt újra felszíttani! Fújjuk le képességeinkről a feledés porát és kezdjük el szeretettel ápolni, gondozni, fejleszteni, hogy mielőbb beteljesülhessenek azon álmaink, melyeket tegnap megálmodtunk magunknak!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Lüktetek, hogy célozzak
Megvalósítva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem az egyetemes tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.

Megerősítés: 
Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.