Kin 203* Kék Galaktikus Éjszaka* 08.29* Galaktikus Aktiváló Portálnap

holdA mai nappal elérkezett a felelősségvállalás időszaka. Ez egyfajta „megmérettetés”, vagy inkább visszajelzés arról, hogy az elmúlt időszak tanításait megfejlődtük-e. Tudatosítsuk, hogy mindaz, ami velünk és körülöttünk történik, csupán saját lényünk és viselkedésünk visszhangja. Fogadjuk nyitottan ezeket a visszajelzéseket, hogy tanulva belőlük tovább léphessünk.

A Galaktikus tónus a siker tónusa, mely mindig közelebb visz a kiteljesedéshez, amennyiben hajlandóak vagyunk tanulni és megosztani. Az Éjszaka ma újra felhozza kételyeinket, belső félelmeinket, gátjainkat, hogy felismerjük, ha megfeledkeztünk az előző hullám tanításairól. Arra kér, hogy engedjük el az önbírálást, az önostorozást és legyünk nyitottak a változásra hogy beléphessen a Mindenség támogató energiája és tovább lendíthessen a Harcos útján. Tudatosítsuk, hogy mindaz, ami ma belép életünkbe, csakis azért van itt, mert mi bevonzottuk, visszatükrözzük. Ahelyett, hogy beleengednénk magunkat az Önsajnálatba, helyezkedjünk inkább a külső megfigyelő székébe és lássuk a fejlesztési/fejlődési lehetőségeket. A mai nap vezetője a Kék Kéz, így ez segít begyógyítani a múlt sérüléseit és lezárni mindazt, ami ezeket generálta. A mai nap egy Galaktikus Aktiváló Portánap is egyben, így ezen energiák ma megsokszorozódva térnek vissza hozzánk, így nem kerülhetjük el a szembesítést. Fordítsuk hát önmagunk javára, programozzuk át elménket. A Harcos hullámvarázsban megjelenő Éjszaka segítségével ma fogalmazzuk újra kérdéseinket: Mik azok az ajándékok, amelyeket belső világunk megismerése során megtaláltunk magunkban? Milyen álmokat, célokat fogalmaztunk meg, amelyeket szeretnénk megvalósítani? Emlékezzünk ezekre, gondoljuk végig, mely új képességeinket kell előtérbe helyeznünk céljaink elérése érdekében, hogy ezzel feltöltődve holnap megtehessük a szükséges a lépéseket és így beteljesedhessenek álmaink.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Harmonizálok, hogy álmodjak
Formálva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
A teljesség galaktikus tónusával
Engem az intelligencia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.

Megerősítés: 
Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.