Kin 197* Vörös Lunáris Föld* 08.23* Galaktikus Aktiváló Portálnap

12341577_913427638743015_4506392816594781665_n(1)A második Maja Holdhónapunkat a Vörös Lunáris Föld minősége kódolja. Az év (és a Hullámvarázs) második hónapja mindig megmutatja célunk kihívás oldalát. Rámutat a nehézségekre, a lehetséges akadályokra. Fontos hogy ezeket nem megtagadni vagy elnyomni kell, hanem beépíteni mindennapjainkba. Ne ellenségként, hanem tanítóként gondoljunk rá.

A Föld hónapjában, véletlenszerű eseményeken keresztül, fontos útmutatókat kapunk célunk eléréséhez.  azonban ezeket a jeleket, szinkroneseményeket helyesen kell értelmezzük! Ne kapkodjuk el, ne vonjunk le elhamarkodott következtetéseket. Adjunk időt és teret, hogy kibontakozhasson előttünk az adott téma. A mai napot és így az egész hónapot a GAP napok ereje támogatja, így tovább tisztul a kép. A nap és a hónap fontos feladta, hogy összpontosítsunk a jelen pillanatra, hogy így megtalálhassuk az összhangot az ellentétek között. Kapcsolódjunk össze a Föld középpontjával, valamint a négy elemmel, hogy stabilan a Jelenbe tartson, ugyanis előfordulhat, hogy gondolatban már túlságosan is a jövő játsza a főszerepet. Akár a múltba tekintünk, akár a jövőt fürkésszük, sehogy sem fogjuk észrevenni a Föld fontos útmutatásait! Kezdjük a mai napot egy rövid Csikung gyakorlattal, vagy egy sétával a hűs hajnalban vagy csak a szobában egy könnyű meditációval. Lényeg, hogy összpontosítsunk, csendesítsük el elménket.

Bízzunk meg a Felsőbb erőkben, és tudatosítsuk, hogy mindannyian egy nagyobb Terv részei vagyunk. Lehet, hogy úgy érezzük, még nem látjuk át teljesen ezt a nagyobb tervet, de ehhez most a Harcos energiája ad Bátorságot és Bizalmat. Ebből merítsünk erőt és bátran lépjünk a Belső hang hívására.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Polarizálok, hogy fejlődjek
Stabilizálva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A kihívás lunáris tónusával
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.