Kin 196* Sárga Mágneses Harcos* 08.22.

1372234763_35_ft13352_harcosA mai nappal zárul idei évünk első hónapja, mely kicsiben elővetítette milyen témák várhatóak ebben az évben. Azt hiszem elmondható, hogy igen érzelmes évünk lesz. Előkerülnek a felelősségvállalás, a megbocsátás, és múlt feldolgozásának témái. Mindeközben feszegetni fogjuk határainkat az új felfedezések érdekében. Összegezve tehát egy igen érzelmes évnek nézünk elébe.

A Mágneses Harcossal ma egy új hullám veszi kezdetét, mely átvezet bennünket a 2. hónapunkba a holnap induló Vörös Lunáris Föld hónapjába. Mindaz ami elindult az előző ciklusban, mindazt amit eddig felfedezhettünk önmagunkban, azért most ebben a 13 napban felelősséget kell vállaljunk, magunk hasznára kell fordítanunk. A Harcos arra ösztönöz, hogy elménket és szívünket hozzuk összhangba, és nyíljunk meg ezen lehetőségeknek, hogy megérthessük a belülről érkező válaszokat. Megtanít bíznunk a Szellemben -mely mindent megad, amire szükségünk lehet, – és belső hangunkban, érzelmeinkben, a pillanatról pillanatra történő vezettetésben. Most hogy az elmúlt időszakban már megteremtettük a belső alapokat, már Biztonságban vagyunk! Tudatosítsuk, hogy ebbe a biztonságos belső várba bármikor visszatérhetünk, amikor csak kimerülnek erőtartalékjaink. Innen meríthetünk erőt és Kitartást a további úthoz. Ha kétséget érzünk, tisztítsuk meg elménket, meditáljunk. Kapcsolódjunk össze Szellemi esszenciánkkal. Bízzunk a Szellemi útmutatásban. „Célozd meg a Holdat. Ha elvéted is a Csillagok között landolsz”

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Egyesítek, hogy kérdezzek
Vonzva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
Felveszem személyi erőm botját.

Meditáció:
Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.