Kin 168* Sárga Kristályos Csillag* 07.25* GAP nap* Időn kívüli nap

holdSzeretettel üdvözöllek az Időn kívüli, vagy Zöld napon. Mint azt már tudjuk, minden év 13*28 napos ciklusokból áll. A Szoláris évhez fennmaradó plusz egy nap minden évben július 25-re esik. Ekkor ünnepeljük, meg az EGYséget különbözőségünkben. Emlékeznünk kell Emberi örökségünkre, ezen a Földön. Arra, hogy mindenki egyedi és megismételhetetlen; halhatatlan része egy nagyobb EGÉSZnek.

Az elmúlt hónapban feldolgoztuk az Kristályos Mag év tanulságait, lezártuk és elengedtük témáit, ugyanakkor ez a hónap felkészített bennünket a következő év, a Vörös Kozmikus Hold évére is, amivel is egy nagyobb ciklust, -13 évet- fogunk lezárni. Igen érzelmes év elé nézünk, melyet a Hold, az Univerzális Víz Ura mozgat majd. Ez már érezhető is az időjárásunkban, világszerte tapasztalhatunk heves esőzéseket, áradásokat, melyek sajnos hűen tükrözik mai Világunk érzelmi állapotát. Ha a Világon közvetlenül nem is segíthetünk, de a saját hozzáállásunkon változtathatunk! Ezzel az apró lépéssel kihathatunk közvetlen környezetünkre, mely beindít egy dominó elvet, így ha mindenki csak sajt háza táján sepreget, előbb utóbb REND lesz. De ehhez szükség van az EGYségre! Használjuk ki a mai ZÖLD napot mely idén a Kristályos Csillag, vagyis a Harmónia és Egység napjára esik – biztosan „véletlen” 😛 – és egy rövid meditációval kapcsolódjunk össze az Univerzális hálóval! Szerte a Világon -ahol Ünneplik és Élik a Maja szinkronárium szerint Életüket- rengeteg ember ma ezt teszi. Növeljük az EGYSÉG ÉS ÖSSZETRATOZÁS érzését azzal, hogy bekapcsolódunk ebbe a szeretetthálóba! Szánjunk időt és teret ma erre, mert bár porszemek vagyunk ebben az Univerzumban, mégis egy nagyobb egész része vagyunk! Ezt sose felejtsük el!

Mindemellett érdemes egyéni céljainkat is megfogalmaznunk. Zöld napi teendők:

  • Tisztítsuk meg testünk, lelkünk, szívünk: engedjük el a negatív érzéseinket, haragot, gőgöt, félelmet.
  • Rendezzük kapcsolatainkat: béküljünk meg önmagunkkal és környezetünkkel. Gyakoroljuk a megbocsátást.
  • Készítsünk tervet mi az, amit felajánlunk a ennek a ciklus záró évnek. Mi az, amit készek vagyunk elengedni, felajánlani fejlődésünk érdekében?

Még elérhető a Vörös Kozmikus Hold év támogató karkötő, mely mindamellett, hogy gyönyörű, segít  megbékélnünk és lezárnunk a múlt eseményeit és stabilan tart még a legerőteljesebb érzelmi hullámok alatt is.

DSCN0493

Mantra: 
Feloldok, hogy álmodjak,
Szabaddá téve az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét
Az elengedés spektrális tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.”

Megerősítés: 
“Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.