Kin 167* Kék Spektrális Kéz* 07.24.

quote-open-mind-1A Sárga Kristályos Mag Év utolsónapjához érkeztünk. Ismét eltelt egy év, lezárult egy 364 napos, felismerésekkel és ráeszmélésekkel teli ciklus. Felfedezhettük és felelősséget vállalhattunk a bennünk megérett potenciálokra. Mi sem lehetne ideálisabb nap mindennek lezárásához, mint a Spektrális Kéz napja, mely a leválás, lezárás és gyógyulás napját hozza el számunkra.

A mai napon tudatosan törekednünk kell arra, hogy mindaz, amit a Föld Hullám során elkezdtünk azt ma be is fejezzük. Fejezzük be a halogatást és vigyük véghez mindazt, amit elterveztünk. Ha szükséges legyünk kreatívok a problémák megoldásánál. Ma minden segítséget megkapunk ehhez. Ne essünk pánikba, ha azon kapjuk magunkat, hogy igencsak túlvállaltuk magunkat. Fontos ilyenkor priorizálni feladatainkat és erőnket összpontosítva egyszerre csak egy feladatra koncentrálni. Engedjük el mindazt az Életünkből, mely az elmúlt napokban kétségként merült fel, vagy akár az idő során érvényét vesztette és nem szolgálja fejlődésünket. Egyszerre csak egy dologgal foglalkozzunk, hagyjuk, hogy ezek szépen kiteljesedjenek. Használjuk fel a Kéz, alkotó energiáit, hogy újra mozgásba lendüljenek energiáink és ezeket a tanításokat átemeljük Új énünkbe. Alkossunk valami szépet, ami jó érzéssel tölthet el bennünket, ami összefoglalja az elmúlt napok (és Évünk) tanulságait. Ez lehet egy rajz, Mandala, de akár gyurmából, vagy agyagból készült kis szobor is. Adjunk magunknak teret és időt ma az alkotásra.

Szokásunkhoz híven idén is elkészítettük a következő év, a Vörös Kozmikus Hold év támogató karkötőjét, mely segít megbékélnünk és lezárnunk a múlt eseményeit és stabilan tart még a legerőteljesebb érzelmi hullámok alatt is.

180722_071231_COLLAGE-1
Köszönet a lányoknak a képekért. 🙂

Mantra: 
Feloldok a tudás érdekében
Szabaddá téve a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A felszabadítás spektrális tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

Tónus:
Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.

Megerősítés:
Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.