Kin 161* Vörös Felhangos Sárkány* 07.18.

DragonSpiritA Felhangos Sárkánnyal ma lendületet vesz a Föld hullám témája, megkezdődik egy aktív cselekvési fázis. Már csak 7 nap van hátra Kristályos Mag évünkből, így ez a cselekvés inkább egyfajta utolsó simítás, mintsem lelkes készülődés.

A Föld hullámon megjelenő Vörös Sárkány ma a bizalomra tanít. Azt az elméleti tudást, amit eddig összegyűjtöttünk, ma felölthetjük az ősi bizalom erejével, mely bátorságot ad ahhoz,  hogy elindítsuk a cselekvést. Teremtsük meg az egyensúlyt életünkben, fordítsunk most kicsit több időt önnön igényeinkre. Fogalmazzuk meg, hogy mi az, amire vágyunk, és tudassuk is ezt környezetünkkel, hogy viszonozhassák gondoskodásunkat. Bízzunk abban, hogy a Mindenség megad számunkra mindent, amire valójában szükségünk van. Minden, ami kell, a megfelelő helyen és időben érkezik majd el hozzánk. A 13. záró hónapunk végén járunk, a hónap feladata, hogy megbékéljünk az elmúlt év eseményeivel és hogy felkészülhessünk a hasonló (13-as) minőségű Új évünkre. Ehhez tökéletes alkalmat biztosít a Föld hullám, mely a stabilitást és az egyensúlyt (a Földeltséget) hozza/hozta be életünkbe. Fő feladatunk ma a bizalom kiépítése. Maradjunk stabilan a jelen pillanatban, ne siettessünk semmit és végkép ne ragadjunk le a múlt történésein. Váljunk nyitottá, hogy befogadhassuk a Mindenség tanítását.

Mindezek mellett a Sárkány ma segíti az önkifejezést, hogy felismerjük saját szükségleteinket és mindezt meg is adjunk magunknak. Ügyeljünk arra, hogy az „adás-kapás” egyensúlyba maradjon, hiszen nem tudunk erőnkön felül adni, ha kiszipolyozzuk önmagunkat!  Figyeljünk hát oda igényeinkre és foglalkozzunk magunkkal picit többet. Tanuljunk meg ne csak adni, de elfogadni is. Mert megérdemeljük!

Szokásunkhoz híven idén is elkészítettük a következő év, a Vörös Kozmikus Hold év támogató karkötőjét, mely segít megbékélnünk és lezárnunk a múlt eseményeit és stabilan tart még a legerőteljesebb érzelmi hullámok alatt is.
Hogy jobban megismerhessük az előttünk álló év dinamikáját, egy egész napos programmal is készültünk, melyről bővebb tájékoztatást itt olvashatsz.

DSCN0480

Mantra:
Megerősítek, hogy tápláljak
Irányítva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció:
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.