Kin 158* Fehér Lunáris Tükör* 07.15.

A Föld hullámvarázsban előtűnő Fehér Tükör ma Csodaországba repít bennünket. Itt minden másként fest. Ez a nap a felismeréseké. Lelepleződik minden álca, vágyálom, vagy illúzió, mely eddig hamis képet mutatott célunkról. Előtűnnek a repedezések a piedesztálunkon (vagy akár másén). Azonban ez nem baj. Fel kell ismernünk korlátjainkat, és azon téveszméket, melyek mentén mindennapjainkat éljük, hogy megdolgozhassuk őket. Ahogy fel- és elismerjük ezen hiányosságainkat, olyan kapuk és új lehetőségek tárulnak fel előttünk, melyek kimozdítanak bennünket a holtpontunkból.

A mai napon figyeljünk érzéseinkre, mert ma ezek vezetnek utunkon. Vizsgáljunk meg minden olyan szituációt, találkozást, mely heves, vagy váratlan érzelmeket vált ki belőlünk, mert ezek lesznek azok, amelyek rávilágítanak arra, a területre ahol hamis ábrándképeket kergetünk. Használjuk a Föld nyújtotta stabilitást, hogy belső erőközpontunkra támaszkodva megtarthassuk Önmagunkat. Nézzünk szembe a felmerülő félelmekkel, blokkokkal, vagy épp hiányosságokkal, hogy ne megrekesszen, hanem elindítson bennünket. A félelmeink eltorzítják a valóságunkat és így másnak látjuk az eseményeket, mint ahogy valójában történnek. Vizsgáljuk meg, hogy ezeket, vajon reálisak-e, és hogy milyen mértékben kreáljuk mi magunk őket. Előfordulhat az is hogy a ma olyan személlyel, szituációval találjuk magunkat szembe mely heves érzelmeket (dühöt, haragot, irigységet, stb.) vált ki belőlünk. Ez esetben érdemes arra ránéznünk, hogy az a tulajdonság, mely ezeket az érzelmeket kiváltotta, hol található meg bennünk és milyen szinten tudjuk ezeket önmagunkból felszínre hozni, megélni. Lássuk be, hogy ezek legtöbbször bennünk is megtalálhatóak, de elnyomva tartjuk őket ilyen olyan okból kifolyólag. A legjobb, amit tehetünk, hogy elfogadjuk mindezt és szeretettel magunkhoz öleljük ezen aspektusainkat, hogy feloldjuk, és a Fénybe emeljük őket. Bármelyikkel is találkozunk ma, használjuk a Föld energiáit és stabilitását, hogy megértsük üzeneteiket, eredetüket.

Szokásunkhoz híven idén is elkészítettük a következő év, a Vörös Kozmikus Hold év támogató karkötőjét, mely segít megbékélnünk és lezárnunk a múlt eseményeit és stabilan tart még a legerőteljesebb érzelmi hullámok alatt is.
Hogy jobban megismerhessük az előttünk álló év dinamikáját, egy egész napos programmal is készültünk, melyről bővebb tájékoztatást itt olvashatsz.

DSCN0501

Mantra:
Polarizálok, hogy visszatükrözzek
Stabilizálva a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A kihívás lunáris tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.

Meditáció:
Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.