Kin 157* Vörös Mágneses Föld* 07.14.

lady-gaia-julie-l-hoddinottA Mágneses Föld minőségével ma megkezdődik az Év utolsó Hullámvarázsa, mely a növekedésünkhöz szükséges „termőtalajt” biztosítja. A Föld összpontosításra hív. Arra figyelmeztet, hogy engedjük el a múltat, hogy megláthassuk a Jelen ajándékát. Mindaz a képesség, készség, amivel a Sárga Kristályos Mag évében dolgoztunk, stabilitást és új erőt nyerhet, a Vörös Föld hullámvarázzsal ugyanis ma egy új teremtő periódus veszi kezdetét.

Használjuk ki az év utolsó napjait arra, hogy tudatosan felkészülünk az Új évre. A Föld hullámvarázs megadja ehhez a támogató, biztos teret és türelemre tanít. A következő napokban, -ahogy ahhoz már hozzá szokhattunk- olyan váratlan és véletlenszerű események történhetnek, melyek fontos útmutatóval látnak el bennünket a jövőnkre nézve. Azonban ne kapkodjuk el az ítélkezést és ne vonjunk le ezekből a találkozásokból messze menő következtetéseket. Figyeljük meg az érzést, vagy gondolatokat, amit kiváltanak. Adjunk neki elegendő időt és teret, hogy felfedhessék előttünk jelenlétük valódi okát. Ez az időszak egyfajta türelemjáték lesz, mely azonban bőségesen meghálálja majd igyekezetünket. Ebben az időszakban különösen fontos a „földeltségünk”, az, hogy stabilan, belső középpontunkra támaszkodva cselekedjünk, tervezzünk és ne a pillanat hevében. Most duplán érvényes a „Ki mint vet úgy arat!” mondás, ugyanis a Föld Hullám utolsó napja fogja meghatározni következő évünk fő irányvonalát.

A Vörös Föld energiáit elősegíthetjük azzal, ha minél többször összekapcsolódunk Földanyácskánkkal. Kiránduljunk, kertészkedjünk, vagy csak feküdjünk ki a napra. Meditációban kapcsolódjunk össze a négy elemmel (tűz, víz, föld, levegő). Háláljuk meg Földünknek, hogy helyet, táplálékot és oxigént biztosít számunkra. Tegyünk most mi Őérte! Ha tehetjük, ültessünk fát, növényt, ami visszakapcsol bennünket az Ősanyához, Gaiához.

Szokásunkhoz híven idén is elkészítettük a következő év, a Vörös Kozmikus Hold év támogató karkötőjét, mely segít megbékélnünk és lezárnunk a múlt eseményeit és stabilan tart még a legerőteljesebb érzelmi hullámok alatt is.
Hogy jobban megismerhessük az előttünk álló év dinamikáját, egy egész napos programmal is készültünk, melyről bővebb tájékoztatást itt olvashatsz.

Kozmikus Hold Éve karkötő montázs

Mantra:
Egyesítek, hogy fejlődjek
Vonzva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés:
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.