Kin 147* Kék Önálló Kéz* 07.04* Galaktikus Aktiváló Portálnap

1e38b5af9cdc0a8b30b447d4660d96a6Az Önálló Kézzel ma megalapozhatjuk sikerünk lenyomatát. Célkitűzéseinket figyelembe véve, szabjuk meg a következő lépéseinket, melyhez a kreatív energiákat ma a Kéz minősége biztosítja. Miután tegnap kigyomláltuk lelkünk, szellemünk kertjéből a gátló tényezőket, a mai nap segítségével, újra fókuszálhatunk eredeti célkitűzéseinkre. Összpontosítva felszabadult energiáinkat, ma megteremthetjük kivirágzásunkhoz a szükséges alapot.

A mai nap elönthet bennünket az az érzés, hogy túlvállaltuk magunkat, hogy a rengeteg teendő miatt, energiáink teljesen szétforgácsolódnak. Ha előfordul, akkor álljunk meg egy percre és vizsgáljuk meg, hogyan tudnánk leghatékonyabban összpontosítani forrásainkat. Tudatosan tervezzük meg következő lépéseinket és ne csapongjunk a feladatok között. Priorizáljunk, és egyenként, lépésről lépésre zárjuk le feladatainkat. Ez a fajta összpontosítás, megadja azt a szükséges gondoskodást, stabilitást és éltető energiát melyre szükségünk van ahhoz, hogy a bennünk rejlő potenciálokat kivirágoztathassuk. Ne feledjük, senki más nem cselekedhet helyettünk! A Kék Kéz mindemellett vagy éppen mindezek által elhozza számunkra a gyógyírt, a felszaggatott sebeinkre, hogy könnyebben tovább léphessünk friss megújult énünk felé.

A mai nap, ideális a test, a lélek és a szellem megtisztítására és gyógyítására. Teremtsünk egyensúlyt életünkben, amennyi energiát kifelé fordítunk a környezetünk felé ugyanannyit fordítsunk Magunkra is. A Kéz energiáit elősegíthetjük, ha ma alkotásba, vagy kreativitásba kezdünk. Ez lehet kisebb-nagyobb művészeti alkotás, Mandala festés, színezés, de lehet akár a környezetünk (irodánk, szobánk) átrendezése, kisebb felújítása. A lényeg, hogy picit mozgassuk meg környezetünk energiáit.

Szokásunkhoz híven idén is elkészítettük a következő év, a Vörös Kozmikus Hold év támogató karkötőjét, mely segít megbékélnünk és lezárnunk a múlt eseményeit és stabilan tart még a legerőteljesebb érzelmi hullámok alatt is.
Hogy jobban megismerhessük az előttünk álló év dinamikáját, egy egész napos programmal is készültünk, melyről bővebb tájékoztatást itt olvashatsz.

Kozmikus Hold Éve karkötő montázs

Mantra: 
Meghatározok a tudás érdekében
Megszabva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A forma önálló tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.

Megerősítés:
Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.