Kin 146* Fehér Elektromos Világáthidaló* 07.03* Galaktikus Aktiváló Portálnap

89744267_70162072_56aa33318191A tegnapi kettősségen, ma az Elektromos Világáthidalóval emelkedhetünk felül. Mindaz, amit tegnap gátló tényezőként beazonosítottunk, ami felelős volt a pangó életenergiánkért, azt ma nemes egyszerűséggel „kigyomlálhatjuk”. Ezzel ma egy új szintre emelhetjük a Sárga Mag Hullámvarázs témáit, melyet a ma induló 10 napos GAP nap sorozat energiáival tovább erősíthetünk.

Ahhoz, hogy a kis magból később csodás virág lehessen (vagy masszív fa) előbb fel kell adja, szimbolikusan meg kell „halasztania” mag-ságát. A benne növekvő és felhalmozódó információk (tápanyagok) elkezdik belülről feszíteni, felébresztik Mag-tudatosságát és már tudja, többre képes. Ahhoz azonban, hogy tovább fejlődhessen, el kell fogadnia a változást és az ezzel járó folytonos átalakulást. Tudatosan és szeretettel kell fogadnia szétszakadásait, így azt is, hogy megreped a magháza és régi énje a múlté lesz. Teszi ezt azért, mert tudja, érzi, hogy valami többre hivatott.
Ahhoz valami új beáramolhasson életünkbe, bizony néha mernünk kell kilépni a régi „magházunkból” hogy helyet teremthessünk az új lehetőségeknek. Engedjük el a kontrollt és ma kivételesen ne akarjunk irányítani, leagyalni semmit. Egyszerűen hagyjuk, hogy a Világáthidaló tegye a dolgát. Fogadjuk el jelen helyzetünk igazságát. Néha nincs is szükség a fizikai szinten történő veszteségre, elegendő, ha elménket szabadítjuk fel. Álljunk készen elengedni és lemondani minden olyan sallangról, mely nem szolgálja fejlődésünket, mely csak a múltba ragaszt.

Szokásunkhoz híven idén is elkészítettük a következő év, a Vörös Kozmikus Hold év támogató karkötőjét, mely segít megbékélnünk és lezárnunk a múlt eseményeit és stabilan tart még a legerőteljesebb érzelmi hullámok alatt is.
Hogy jobban megismerhessük az előttünk álló év dinamikáját, egy egész napos programmal is készültünk, melyről bővebb tájékoztatást itt olvashatsz.

DSCN0494

Mantra:
Aktiválok, hogy kiegyenlítsek
Megkötve az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon
Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok, lépj be

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.

Megerősítés: 
Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.