Kin 144* Sárga Mágneses Mag* 07.01.

59415e390bf2abe74a764ccfd30f4c31--la-paloma-divine-feminineA lassan 40 napja tartó intenzív időszak, igencsak felkavarta az életünk állóvizeit. Ereje kizökkentett a megszokottból, új nézőpontot hozott, összezavart és egy érzelmi hullámvasútra ültetett fel. A Tzolkin közepe azonban éppen ezt hivatott elérni. Ha csak ezt a 260 napos ciklust nézzük, épp most vagyunk a hullám delelőjén. Innentől kezd lecsendesedni (Tzolkin) ereje. A benne megjelenő hullámvarázsok sorrendisége is épp ezt hivatott elősegíteni. Így nem is meglepő, hogy az illúziók leleplezése és az emiatti nézőpontváltás után, most kicsit nyugodtabb vizekre evezünk. Az elmúlt napok hullámverése után, most a felszínre került új lehetőségekkel kell dolgoznunk. Ebben ideális társ a ma kezdődő Sárga Mag Hullámvarázs.

Ebből az évünkből még két teljes hullámvarázs van hátra (Sárga Mag és a Vörös Föld), mely erőteljesen meghatározza majd az Új év témáját. Így tehát megéri most kicsit nagyobb erőbedobással dolgozni új képességeinkkel, kihasználni az elénk táruló lehetőségeket. Most következő 13 napban fontos, hogy maradjunk nyitottak az új impulzusokra és ezeket építsük be az eddig használt nézeteinkbe. Erősítsük meg hitünket és rugaszkodjunk el a „biztonság” illúziójától. Itt az idő, hogy valami olyan új dologba, helyzetbe vágjunk bele, melyek elkezdését mindeddig csak halogattuk. Ez az előtörő lehetőségek ideje és csak rajtunk múlik, hogy mihez is kezdünk vele. Ne várjunk a „tökéletes időre”, kezdjünk neki önmagunk átváltoztatásának MOST! A Mag ma rámutat arra, hogy vállalnunk kell a felelősséget önmagunkért és fejlődésünkért. Legyünk türelmesek és fókuszáljunk az újonnan felismert képességeinkre. Ápoljuk, gondozzuk, ezt a Magot. Ne feledjük, ahhoz, hogy a mag kicsírázhasson jó minőségű táptalajra és szerető gondoskodásra is szükség van. Ha szeretettel vesszük körül ezeket a magokat, és hangot adunk szándékunknak, az eljut a Mag belsejébe és elindul a csírázás. A növénynek már a magja is magában hordozza a kifejlett virága/fa/bokor tulajdonságait. Még a leghatalmasabb mamut fenyő is egy aprócska kis magból indult. Ne kívülről várjunk hát a segítséget, vagy a válaszokat, hanem keressük meg Önmagunkban! A növekedés folyamata mindig válaszokkal és felismerésekkel szolgál, melynek nagy hasznát vesszük majd a későbbiekben.

Lassan véget ér a Ságra Kristályos Mag évünk, és már érezhető a következő, a Vörös Kozmikus Hold évének hatása. Hogy felkészülhessünk erre a fontos ciklust záró évre, idén is elkészítettük az Év témáját támogató kristály karkötőnket, valamint egy egész napos programmal is készültünk, hogy megismertessük az Új év dinamikáját. Csatlakozz hozzánk a 2. Maja Évkezdő napunkon 2018. július 28-án. 

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Egyesítek, hogy célozzak
Vonzva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

1.Tónus:
Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés: 
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.