Kin 143* Kék Kozmikus Éjszaka* 06.30.

elengedni20valamitA Kozmikus Éjszaka minőségével zárul a Kék Majom Hullámvarázs, arra kérve, hogy tegyünk egy belső utazást  és vizsgáljuk meg mi minden változott bennünk az elmúlt 13 nap során. Így ez a minőség segít megbékélnünk a múlttal és tudatosan felkészülni a következő, a Sárga Mag Hullámvarázsra, amikor is ezekre a ma újonnan felfedezett készségekre, képességekre építkezhetünk.

Ahogy ahhoz már hozzászokhattunk, az Kék Éjszaka napok mindig egyfajta nyugtalanságot hoznak. Ilyenkor felszínre kerülnek rejtett (vagy nem túl rejtett) félelmeink, melyek röghöz kötnek, megbénítják a cselekvést és nem engednek kibontakozni. Ilyenkor tudatosan szembe kell nézzünk saját vélt vagy valós démoniakkal, hogy megláthassuk az illúziók mögötti lehetőségeket, melyektől ezekkel zárjuk el magunkat. Ítélkezés vagy önostorozás helyett inkább figyeljük meg a kiváltó okokat, lássuk meg milyen berögzült minták, hozzánk csapódott téveszmék vezettek el idáig? Nincs ok az aggodalomra, mert ezek a napok, kis segítséggel és odafigyeléssel óriási segítséget is nyújtanak, lelki békénk megtalálásához. A mai Éjszaka napjához, például a Kék Kéz társul vezetőnek, mely ideális segítség a Majom Hullámvarázs és a régi mintáink, félelmeink feldolgozásához, lezárásához. Így a felszínre került sérülések, félelmek szinte azonnal gyógyírt kapnak, mi pedig hozzáférhetünk már régóta elzárt erőforrásainkhoz. Használjuk ki ezt a felszabadító energiát és adjunk hálát bármilyen periódust is zárunk. Tudatosítsuk, hogy ahhoz, hogy a Fényt megtapasztalhassuk, bizony ismernünk kell a sötétséget is, különben nem tudnánk értékelni. mindennek helye van a Világban és szívünkben is. Egyszerűen meg kell erősítenünk hitünket és voksunkat a Fény mellett tenni le! Engedjük hát el szeretetben az elmúlt 37 nap eseményeit, hogy helyükre immáron Új minőségek léphessenek!

Lassan véget ér a Ságra Kristályos Mag évünk, és már érezhető a következő, a Vörös Kozmikus Hold évének hatása. Hogy felkészülhessünk erre a fontos ciklust záró évre, idén is elkészítettük az Év témáját támogató kristály karkötőnket, valamint egy egész napos programmal is készültünk, hogy megismertessük az Új év dinamikáját. Csatlakozz hozzánk a 2. Maja Évkezdő napunkon 2018 július 28-án. 

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Kitartok, hogy álmodjak
Túlhaladva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

13.Tónus:
Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.

Megerősítés: 
Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.