Kin 141* Vörös Spektrális Sárkány* 06.28.

gyozd-le-a-sarkanyt_20130510101244_89A mai nappal kissé fellélegezhetünk, véget ért ugyanis a MAG napok uralma, feszítése. Most 5 nap pihenő időt kapunk, hogy összeszedjük magunkat, mind érzelmileg, mind szellemileg így készülve fel az érkező GAP napok sorozatára. A Sárkány ma tökéletes napot biztosít, hogy mindezt elkezdhessük.

Most hogy enyhül a nyomás, picit felengedhetünk, és elengedhetjük a Majom hullámvarázs témáit is. Mindazt, amin az elmúlt 10 napban dolgoztunk és ami tegnap beérett, ma egyszerűen engedjük el. Mai igazságunk már más, mint korábban. Változtunk. És ahogy növekszünk, fejlődünk, egyszerűen leválik rólunk a régmúlt szokásai, berögzült mintái. Éppen úgy ahogy a Kígyó levedli bőrét, ma mi is engedjünk az átalakulás folyamatának. Bár már a hullámvarázs vége felé járunk, tartsuk észben, hogy „kinek” a Hullámvarázsával dolgozunk és legyünk felkészültek a Majom trükkjeire.
A Sárkánytól megszokottan, ma teret engedhetünk Önnön igényeinknek, cserébe ő feltölt bennünket Ősanyai erőforrásából. Erősítsük meg hitünket a Mindenség erejében és töltsük fel raktárkészleteinket, hogy tovább adhassunk, ugyanis ahhoz hogy másokról gondoskodhassunk, saját igényeinkről sem feledkezhetünk meg!

Lassan véget ér a Ságra Kristályos Mag évünk, és már érezhető a következő, a Vörös Kozmikus Hold évének hatása. Hogy felkészülhessünk erre a fontos ciklust záró évre, idén is elkészítettük az Év témáját támogató kristály karkötőnket, valamint egy egész napos programmal is készültünk, hogy megismertessük az Új év dinamikáját. Csatlakozz hozzánk a 2. Maja Évkezdő napunkon 2018 július 28-án. 

Mantra: 
Feloldok, hogy tápláljak
Szabaddá téve a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.