Kin 140* Sárga Planetáris Nap* 06.27* MAG nap

megvilágosodásIgen jelentős napra ébredtünk. A mai nappal kiteljesedik a Kék Majom Hullámvarázsunk témája, lezárul a MAG napok sora, valamint a kezdetét veszi az utolsó Maja Holdhónapunk is, melyet a Planetáris Nap kódol. Szóval mindenképp érdemes a mai napunkon Jelen lennünk.

A Nap ma feltétel nélküliségével, büszkén sugározza ki rajtunk keresztül az elmúlt napok tapasztalatait és tudását. A Kozmikus Hónap 28 napja most mozgásba hoz mindent, ami mozdulatlan. Ezáltal segít, hogy megbékéljünk és elengedjük a múltat (az elmúlt 12 hónapot), hogy így tiszta lappal léphessünk át az Új évbe. A Nap ma felturbózza önértékelésünket.
Segít felelősséget vállalni és szeretettel elismerni új belső képességeinket, tapasztalati tudásunkat, valamint hiányosságainkat és árnyrészeinket is. Emlékeztet, hogy árnyrészeink, bukásaink éppúgy hozzá tartoznak kialakult jelenünkhöz, mint sikereink és pozitív tulajdonságaink. Ugyanis a Majom hullámvarázs erőteljessége miatt előfordulhat, hogy ma kételkedni kezdünk Önnön Fényünkben, de eltúlzott esetben akár a ló másik oldalára is áteshetünk és túlbecsülhetjük magunkat. Éppen ezért fontos, hogy a mai napon (és a következő 28 napban is) maradjunk belső központunkban, törekedjünk a külső és belső harmónia megtartására. Engedjük el a túlzott idealizálást, és használjuk arra a másokban látott értékeket, hogy beépítsük azokat önmagunkba ahelyett, hogy ezek hiánya miatt „leértékelnénk” önmagunkat. Ne feledjük, hogy Fényünk csak akkor tudja körül venni szeretteinket, ha mi magunk kerek EGÉSZek vagyunk! Fogadjuk hát el a hiányosságainkat, vagy negatív tulajdonságainkat is, mert ezek is hozzá tartoznak a fejlődési utunkhoz. Nélkülük nem lennénk ugyanazok és nem tartanánk ott, ahol most vagyunk. Ha kell, tudatosan vegyük számba értékeinket, tulajdonságainkat, melyeket fontosnak tartunk. Engedjük el az önkritikát, azt, hogy másokhoz mérjük magunkat. A Nap a feltétel-nélküliséget képviseli, így ma gyakoroljuk  az elfogadást és a türelmet mind önmagunkkal szembe, mind környezetünk felé. Vagyok, aki vagyok! A mai napra lehetne ez a mantránk: „Önmagam vagyok! Önmagam Maradok! Én, én vagyok, Te, te vagy!”

Lassan véget ér a Ságra Kristályos Mag évünk, és már érezhető a következő, a Vörös Kozmikus Hold évének hatása. Hogy felkészülhessünk erre a fontos ciklust záró évre, egy egész napot szánunk az Új év dinamikájának megismerésére. 
Csatlakozz hozzánk a 2. Maja Évkezdő napunkon 2018 július 28-án. Jelentkezés és bővebb információ ITT.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy megvilágítsak
Előállítva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.