Kin 131* Kék Mágneses Majom* 06.18* MAG nap

inner-child-kristi-sandbergA Mágneses Majommal egy újabb különleges, MAG napokkal teli Hullámvarázs veszi kezdetét, melyet a Kék Majom kódol. Ahogy azt már a Majomtól már megszokhattuk ezeken a napokon sem fogunk unatkozni. Trükkjeivel, sajátos humorával olyan eseményekbe kényszerít bennünket, melyek egy más nézőponttal szolgálnak majd. Fontos tudatosítanunk, hogy bár a Majom nem válogat a módszerekben, teszi mindezt a legjobb szándékkal. Így próbáljuk az elkövetkező váratlan eseményeket humorral és könnyedséggel fogadni!

A Majom hullámvarázsban a belső gyermeki énünkkel fogunk dolgozni, gyógyítva a felszakadt sebeket, hogy a következő napok tanításait maradéktalanul hasznosítani tudjuk. Ebben a pár napban a MAG napok erejének köszönhetően felismerhetjük azon területeinket, ahol a nagy „felnőtködésben” még mindig bekorlátozzuk magunkat. Engedjünk ebben a pár napban a csábításnak és legyünk újra gyerekek! Engedjük el a szoros menetrendet, rúgjuk fel a szabályokat és rosszalkodjunk egy picit (természetesen a Törvényes keretek között). Ha tehetjük vegyünk ki szabadságot, találkozzunk a barátainkkal és csináljunk spontán programokat, ugorjunk ki a környék egyik strandjára és játszunk egy kicsit! A lényeg hogy minden nap tegyünk valami olyasmit, ami örömet megelégedettséggel tölt el bennünket. ÉLJÜNK! Éljünk meg minden pillanatot, mert ki tudja mit hoz a holnap.

Éljük át újra az ártatlan bizalmat, nyíltszívűséget és spontán örömet, ami az isteni gyermek jellemzője. Váljunk újra gyermekké, amikor még könnyedén és folyamatosan képesek voltunk kifejezni érzelmeinket, amikor mindent játékosan fogtunk fel, amikor még spontán és nyíltszívűen reagáltunk a konfliktusokra. Minél inkább sikerül újra élnünk ezt az állapotot, annál könnyebben vészelhetjük át a következő 13 napot és gyógyíthatjuk meg leszakadt részeinket. Vigyünk humort önmagunk felfedezésébe – különösen az erőteljes érzelmeket kiváltó helyzetekbe. Ezzel kiszakítjuk magunkat a helyzet drámaiságából, hogy kívülről már a letisztult képet láthassuk, és eszerint cselekedhessünk.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Egyesítek a játék érdekében
Vonzva a káprázatot
Lepecsételem a mágia hasznosítását
A cél mágneses tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.”

Megerősítés: 
„Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.