Kin 130* Fehér Kozmikus Kutya* 06.17 * MAG nap

love-yourself-1024x1024A Kozmikus Kutya minőségével ma véget ér a Tükör Hullámvarázs. Mindazt amivel a Tükör szembesített bennünket, végre elengedhetjük.  Mind a Kutya mind a Kozmikus tónus a múlt feldolgozására és elengedésére tanít. Arra kér, hogy érzelmileg tartsuk meg a “külső szemlélő” látásmódját, hogy a tanulságokat levonva a tiszta tényeket építhessük be életünkbe. Minden vég egyben egy új kezdet is, ahhoz, hogy tiszta lappal újat kezdhessünk, előbb be kell zárjuk a múlt ajtajait.

Az elmúlt napok megtanították, hogy az igazság ugyan fáj, de ez a fájdalom elenyésző a tisztánlátás ajándékához képest! A Kutya ma segítséget nyújt az ön-elfogadáshoz, ahhoz, hogy megbékéljünk mind önmagunkkal, mind az elmúlt napok eseményeivel. Nehéz napok állnak mögöttünk, melyek megviselhettek bennünket úgy kívül, mint legbelül. A Kutya tökéletes nap arra, hogy ezekkel megbékéljünk, és szembe nézzünk. Engedjük el az önmarcangolást, a sérelmeket és a megbánást. Fogadjuk el, ha utunk során hibáztunk, hisz még fogunk, rengetegszer! Ez csakis azt bizonyítja, hogy haladunk és dolgozunk Önmagunkon. Már-már unalomig hangoztatott klisé, de még így is igaz az, hogy nem az az erős, aki sosem bukott el, hanem az, aki mindezek ellenére újra és újra feláll! A nehézségek csak növelik a bátorságunkat, kitartásunkat. Döntsünk ma úgy, hogy mostantól nem kérdőjelezzük meg a múltban tett lépéseinket, nem gondolkozunk azon „mi lett volna ha…” hanem hálás szívvel és szeretettel köszönjük meg, hogy idáig vezettek utunkon!

A mai napon picit helyezzük önmagunkat előtérbe szeressük és kényeztessük magunkat. Tegyünk egy sétát mezítláb a fűben, napozzunk egy picit vagy csak üljünk ki a kedvenc könyvünkkel egy árnyékos fa alá. Forduljunk magunk felé szeretettel és odaadással, úgy ahogyan ezt mások felé tesszük, vagy éppen tőlük „elvárnánk”.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:

Kitartok a szeretet érdekében
Túlhaladva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:

Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:

Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:

„Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés:

„Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.