Kin 108* Sárga Önálló Csillag* 05.26* Galaktikus Aktiváló Portálnap

89744267_70162072_56aa33318191Az Önálló Csillag ma stabilitást, harmóniát és rendet hoz életünkbe. Alkossunk belőle egy olyan szilárd alapot, ahová bármikor visszatérhetünk utunk során, ha energiára és békére szeretnénk lelni. Merítsünk ma innen erőt, hogy a Kígyó hozta szenvedély és lelkesedés tovább kitarthasson.

A Csillag a harmóniát az eleganciát és a nemes egyszerűséget képviseli. Hajlamosít meglátni még a káoszban is a rendet. Tudatosítsuk, hogy ami számunkra Rend, az nem feltétlenül jelenti környezetünk számára is ugyanazt. Legyünk nyitottak mások igazságára, rendjére és lássuk meg mi az amit tanulhatunk belőlük. A GAP napok ereje felerősíti a Csillag minőségét, így emiatt előfordulhat, hogy a másik végletbe esünk át. Meglehet, hogy ma különösen kuszák lesznek gondolataink, terveink valahogy mégsem úgy alakulnak, ahogyan azt mi elterveztük, stb. Ilyenkor álljunk meg egy pillanatra és vegyük észre a látszólag különböző és diszharmonikusnak tűnő igazságokban, megélésekben és felfogásokban a Mindenség rendező elvét! Az Univerzum a rend és a harmónia törvényét is követi, így hiába látunk mi valamit zavarosnak, az a nagyobb egészben biztosan a helyén van. Az elmúlt napokban tapasztaltak alapján alkossunk magunknak új ideákat. Határozzuk meg milyen új minőséget, vagy tulajdonságot szeretnénk az életünkbe beépíteni és induljunk el afelé. Lássuk be, hogy jelenünket a múltbeli cselekedeteink és/vagy passzivitásunk hozta létre. Vállaljuk érte a felelősséget és változtassunk életmódunkon, gondolkodásunkon.

Vegyük ma számba képességeinket és lehetőségeinket, hogy céljainknak megfelelő alapot biztosíthassunk. A mai nap energiáit elősegíthetjük, ha törekszünk nem csupán a belső, de a külső harmóniára is. Ha tehetjük, sétáljunk ezen a csodás tavaszi napon a természetben és lássuk meg a vadvirágok természetes szépségét, törékenységét. Vegyünk pédát a pipacsról: bár törékeny, könnyed és szinte már-már légies szirmokkal rendelkezik, a legkeményebb talajból is képes kihajtani és megmutatni természetes szépségét! Ha nincs lehetőségünk a természetbe csatangolni, akkor csak rendezzük át környezetünket, otthonunkat, öltözködjünk ma picit színesebben, csinosabban (az urak kicsit elegánsabban) és érezzük át a szépséget. A lényeg, hogy lássuk meg és törekedjünk is a szépségre a harmóniára.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Meghatározok, hogy megszépítsek,
Megszabva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát,
A forma önálló tónusával.
Engem a kivirágzás ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.