Kin 107* Kék Elektromos Kéz* 05.25* Galaktikus Aktiváló Portálnap

cosmic-moon-of-presenceAz Elektromos Kézzel ma egy újabb Galaktikus Aktiváló Portálnap nyílik meg, mely felerősíti a Kéz kreatív és alkotó minőségeit. A mai nappal egy új szintre, a megoldások szintjére lép a Kígyó hullámvarázs, ehhez azonban nyitottságra és elhatározásra van szükségünk.

A Kéz ma figyelmeztet arra, ha erőinket esetleg túlontúl szétforgácsolnánk. Fejezzük be a halogatást és zárjuk le az elmúlt időszak eseményeit, cselekvéseit. Engedjük el mindazt, aminek mennie kell és összpontosítsunk inkább a jelen eseményeire. A Kígyó hullámvarázsban megjelenő Kéz, ma elhozza az oly régóta várt érzelmi gyógyulást azáltal, hogy segít felismerni és lezárni mindazt a gondolati mintát, téveszmét, ami eddig energiát rabolt el tőlünk. Érezzük azt a felszabadító érzést, amikor letehetjük a batyunkat és az eddig megoszlott figyelmünk most végre csak egy pontra fókuszál. Merítsünk ebből erőt és így vessük bele magunkat a megoldások keresésébe ahelyett, hogy visszavonulva a sebeinket nyalogatnánk. Használjuk ki ezt a lendületet és nyitottságot arra, hogy meghallgassuk mások véleményét, nézőpontját is. Legyünk a megoldás része kreativitásunkkal. Legyünk proaktívak.

Ahogy azt már korábban is írtam, a következő majd 2 hónapban a Mindenség támogató erői mellettünk állnak, ám ha csak visszafelé tekintgetünk, vagy a múlton rágódunk, mindaz elvesztegetett idő és energia. Használjuk ki a mai Kéz erejét arra, hogy befejezzük és elengedjük, amit elkezdtünk. Állítsunk fel fontossági sorrendet és szelektáljunk. Amit csak lehet, zárjunk le és szeretettel bocsássunk útjára. Ne feledjük, ahol a fókusz, ott az energia! Figyeljünk oda arra, hogy milyen minőségeknek, gondolatoknak adunk teret!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Aktiválok a tudás érdekében
Megkötve a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előre mutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.