Kin 102* Fehér Spektrális Szél* 05.20.

windA mai napunkon a Spektrális Szél söpör végig, magával ragadva mindazt a leülepedett port, aminek immáron távoznia kell életünkből. Elérkezett az idő, hogy elengedve a hullám célkitűzéseit, ma lecsendesedve levonjuk az elmúlt napok tanulságait.

Az elmúlt időszakban az elengedésen volt a hangsúly, most hogy kiürült a sallang, lássuk meg a megmaradt értékeinket és a benne rejlő lehetőségeket. Ha tehetjük, kapcsolódjunk fel a szellemi minőségekbe például egy légzés meditációval és hallgassunk sugallataira. Sokszor ezek az útmutatások nem hangosak és egyértelműek, mégis ha elcsendesedünk, tisztán érthetőek. Lássuk meg, hogy mi az, amire építkezhetünk, az, amivel hosszú távú terveink lehetnek. Hagyjuk el a felesleges csevejt, és összpontosítsunk Lelkünk hangjára, hagyjuk, hogy ő mutassa meg a távolabbi céljainkat. Nem kell még döntsünk, elég ha tisztán látunk. Legyünk nyitottak és fogadjuk szeretettel az elénk táruló lehetőségeket. Semmi nem sürget minket, hiszen ez most az elengedés fázisa, nem pedig az aktivitásé. Hamarosan egy igen intenzív időszak köszönt ránk, amely során jobban megismerhetjük a lehetőségek által rejtett tapasztalásokat, addig legyünk türelemmel és ne akarjunk irányítani.

Május 24-én kezdetét veszi a Tzolkin középső szakasza, melyben 10*20*10 arányban váltják egymást a GAP* MAG* GAP napok. Ez az időszak igen erőteljes energiákat mozdít meg, hatalmas lehetőségeket szabadítva fel. Tarts velem a felkészülésre, ne érjen váratlanul! Részletek itt!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Feloldok, hogy kommunikáljak,
Elengedve a lélegzést.
Lepecsételem a szellem bevitelét,
Az elengedés spektrális tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés:
„Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.