Tzolkin-ra hangolódódás az Omniverzum Szabadegyetemen 2018 05.21.

maxresdefaultHamarosan (május 24-én) elérkezünk a Tzolkin legintenzívebb és leghaladósabb időszakához. Ez az 50 napos időszak idei Sárga Kristályos Mag évünkben másodszor látogat el hozzánk, hatalmas fejlődési, előre lépési lehetőséget nyújtva ahhoz, hogy a bennünk megérett lehetőségeket (Sárga Mag-okat) finomítsuk, kidolgozhassuk. Most ez az időszak az év utolsó 2 hónapjára esik. A 12-13. Maja Holdhónapok mindig a felismerések és feldolgozások időszaka, amikor is az elmúlt év eseményeit és tanulságait felismerve és beépítve mindennapjainkba egy Új szintet alkothatunk, ahová július 26-án fellépve, ezen kicsírázott magocskákat a Vörös Kozmikus Hold (év) talajába elültethessük.

Tehát egy igen intenzív időszak áll előttünk, rengeteg harccal, és küzdelemmel, de kis ráfordítással hatalmas előrelépést tehetünk fejlődésünk érdekében. Ha nem hajt annyira az Önismeret, akkor is érdemes erre az 50 napra lelkileg, szellemileg rákészülni, mert ilyenkor olyan Galaktikus Portálkapuk nyílnak meg melyek kristálytiszta energiáikkal aktiválják (felerősítik) az adott nap minőségeit, bármely végletében is (pozitív, vagy negatív) éljük meg az adott napot.

Kicsit hasonlít ez a Tibeti 10 milliószoros napok energetikájára, mely idei második ünnepe (05.29), szintén beleesik ebbe a Maja időszakba, mely 50 napig támogat és segít bennünket. Éppen ezért a Tibeti Hangtálakat hívtam segítségül, hogy ráhangolódhassunk az előttünk álló Teremtő időszakra!

Hangolódjunk össze, helyezkedjünk belső erőközpontunkba, hogy ne csupán sodródjunk az eseményekkel, de aktív részesei lehessünk, fejlődésünknek életünknek!

Szerettel várlak az Omniverzum Szabadegyetem-en tartandó Hangfürdőre!

Időpont: 2018 05.21. 18:30

Helyszín: Omniverzum Szabadegyetem Bp;  XIII. kerület, Váci út 4. II. 5. (82-es kapucsengő)

Maximális létszám 12 fő

Bejelentkezés szükségestelefonon: Parcsami Mónika: +3630 406 6348, vagy
Emailben:  majaharmonia@gmail.com

A hangfürdő ára 2300 Ft/fő
    Omniverzum diákjainak 1800 Ft/ fő

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.