Kin 99* Kék Galaktikus Vihar* 05.17.

7719235_spirit-of-the-forest-and-wind-acrylic-on-canvas-30-40A Kék Galaktikus Vihar napjával elérkezett a megmérettetés ideje. Mindaz, amit az előző hullámvarázsban elsajátítottunk az ma visszatér. Eldől, hogy mindaz, amit eddig tettünk, és azok a döntések, amelyeket meghoztunk, elegendőek voltak-e ahhoz, hogy a Mindenség tovább lendítsen minket utunkon.

A mai nap arra kér, hogy tekintsünk vissza az elmúlt napok eseményeire, idézzük vissza az előző hullámvarázs tanításait és figyeljük meg, hogy mely aspektusunkban, élet területünkben van még olyan hátráltató tényező, mely elengedésre szorul. A Vihar ma megmutatja azt, hogy hol szorulunk még elengedésre, alázatra.  Ez a felelősségvállalás napja!  Merüljünk el önmagunkban és vállaljuk a felelősséget mind sikereinkért, mind a kudarcainkért, hisz mindkettőt mi magunk hoztuk létre. Bízzuk a Vihar tomboló erejére félelmeinket, melyek a sikerünk útjában állnak. Immáron két hullámvarázs óta azon dolgozunk, hogy lezárjunk és elengedjünk. Megteremtettük az alapot, melyre építkezhetünk. Most elérkeztünk az utolsó simításokhoz. Az Ember hullámvarázsban a Vihar szerepe az, hogy átformáljon, és helyet teremtsen mindannak az új minőségnek, mely végre beléphet életünkben. Szabadítsuk fel önmagunkat és engedjük, hogy az Ember energiái behozzák mindazt, amire oly régóta várunk.

Csendesedjünk el, mert a mai nap belső munkát igényel. A Vihar energiáit úgy tudjuk a legjobban kihasználni, ha megkeressük belső erőközpontunkat és átadjuk magunkat ennek a tomboló, tisztító erőnek. Szánjunk időt és teret az elmélyülésre, elmélkedésre. Vonuljunk félre egy picit a Vihar és a mindennapok zajától, hogy meghallhassuk az áldásos Csendet és az üzenetet melyet számunkra tartogat. A nap végén Meditációban kapcsolódjunk össze a szellemi vezettetéssel és figyeljünk útmutatásaira.

Május 24-én kezdetét veszi a Tzolkin középső szakasza, melyben 10*20*10 arányban váltják egymást a GAP* MAG* GAP napok. Ez az időszak igen erőteljes energiákat mozdít meg, hatalmas lehetőségeket szabadítva fel. Tarts velem a felkészülésre, ne érjen váratlanul! Részletek itt!

Mantra:
Harmonizálok, hogy katalizáljak
Formálva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció: 
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.