Kin 95* Kék Önálló Sas* 05.13.

Eagle-Dancer-WomanA Sárga Ember hullámvarázsban megjelenő Kék Sas minősége, ma megtanít bennünket elvonatkoztatni a nehézségektől és segít, hogy elköteleződjünk célkitűzéseink mellett, miközben az Önálló tónus segítségével megteremtjük a biztos alapokat célunk eléréséhez.

A mai napot szánjuk arra, hogy vizualizáljuk célunkat, lássuk megvalósulni és érezzük át a siker ízét. Azáltal, hogy pozitív megerősítéseket alkalmazunk előre „beprogramozzuk” elménket így feltöltődhetünk reménnyel mely további kitartást ad az előttünk álló úthoz. Merjünk nagyot álmodni, higgyünk belső erőnkben és abban, hogy a Sárga Ember segítségével végül elérhetjük a bőség állapotát. De kezdjük az alapoknál: Szolgálat. Ügyeljünk az egyensúlyra, hogy ne csak adjunk, hanem olykor tudjunk elfogadni is. Az Ember hullámvarázsban a legnagyobb tanítás, hogy megtanuljuk saját magunkat tölteni. A mai energiákat támogathatjuk azzal, ha szeretettel és gondoskodással fordulunk magunk felé. Figyeljünk oda ma azon szituációkra, melyek erőteljes érzelmeket váltanak ki belőlünk, de semmiképpen ne vonódjunk bele az érzelmi játszmákba! Tudatosan távolodjunk el (érzelmileg, de akár fizikailag is egy lépést) a konfliktusokból, hogy feltűnhessenek a megoldások, melyek irányt mutatnak nekünk a következő napokra. Maradjunk reményteljesek és higgyünk Önmagunkban!

Május 24-én kezdetét veszi a Tzolkin középső szakasza, melyben 10*20*10 arányban váltják egymást a GAP* MAG* GAP napok. Ez az időszak igen erőteljes energiákat mozdít meg, hatalmas lehetőségeket szabadítva fel. Tarts velem a felkészülésre, ne érjen váratlanul! Részletek itt!

Mantra: 
Meghatározok, hogy teremtsek
Megszabva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
A forma önálló tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés: 
„Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.