Kin 91* Kék Kozmikus Majom* 05.09.

monkey_13A Kozmikus Majom segítségével, ma búcsút mondhatunk a Vihar Hullámvarázst és végre lezárhatjuk az elmúlt majd 1 hónapig (Világáthidaló és Vihar hullámvarázs) tartó érzelmi hullámzásait (egy időre legalábbis). A Majom, hogy megkönnyítse ezt a búcsút, ma egy másik nézőpontból mutat rá az elmúlt 13 nap eseményeire, hogy megbékélve velük, hátra hagyhassuk a felesleges terheinket.

Tekintsünk vissza az elmúlt 2 hét eseményeire és lássuk meg hová is érkeztünk meg általa. Ne töltsünk felesleges időt a “miértekre”, és “hogyan-okra”, nem érdemes. Lássuk meg azt a tanítást, melyet a Vihar adott nekünk és élvezzük az új letisztult énünket.  A Majom ma a belső gyermeki énünket hívja táncba, hogy mindezt könnyeden és humorral kezelhessük. A Majom a Maják Isteni trükkmestere, így ma ne nagyon tervezzünk előre, inkább fogadjuk nyitott szívvel a ma elénk kerülő váratlan fordulatokat. Engedjük, hogy a spontán kialakult helyzetek, megmutathassák jelenlétük valódi okát. Majom ezzel kívánja elérni, hogy kimozduljunk megszokásainkból, a rutin cselekedetekből és gondolatokból, hogy új felismerésekre tehessünk szert. Ezáltal az átalakulás, amin keresztül mentünk, még tovább mélyülhet. Ma engedjük előtérbe gyermeki, játékos énünket, aki könnyedén éli meg a mindennapokat. E jegy tanítása abban áll, hogy emlékeztet bennünket arra, hogy a humor és könnyedség, az egyik legjobb módszer arra, hogy túllépjünk a nehézségeken, a problémákon, és a félelmeken. Ne vegyük túl komolyan az életet. Most hogy a vihar elvonult, végre teret és lehetőséget kapnak az új minőségek, melyek az elmúlt napokban a felszínre kerültek. Ezzel fogunk dolgozni a holnap induló Sárga Ember Hullámvarázsban.

Hamarosan elérkezünk a Tzolkin közepéhez, mely igen erőteljes energiákat mozdít meg. Tarts velem a felkészülésre! Részletek itt!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Kitartok a játék érdekében
Túlhaladva a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a Vízió ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
„Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.”

Megerősítés: 
„Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.