Kin 83* Kék Felhangos Éjszaka* 05.01.

2b7861a513b478f6daebe9d122609940--spiritual-life-spiritual-growthTeliholdas Felhangos Éjszakára ébredtünk ma reggel, mely felerősíti nyughatatlanságunkat, előhozza mélyen elrejtett félelmeinket. De most hogy erről már tudunk, érdemes a kiváltó okaival foglalkozzunk és nem hagyni, hogy ezen félelmek magukkal rántsanak! A Felhangos tónus lemondata: „Hiszek! Bízom a magasabb rendű vezettetésben!” Ahogy már nem a félelmeinkre koncentrálunk, olyan kapu tárul fel előttünk, mely egy új szintre emeli a Vihar hullámvarázs témáit.

Az aggódással és a félelmekkel töltött idő szimpla időpazarlás: nem visz előre, csak lefoglalja elménket azzal, hogy semmit sem csinálunk. Éppen ezért a mai feladat, hogy amikor ezen kapjuk magunkat, tudatosan engedjük bele magunkat. Így nem tehetetlenül sodródunk az érzelmeinkkel, hanem tudatosan, haladunk önnön felismeréseink felé. Használjuk a mai nap vezető erejét a Kék Majmot, hogy felfedezhessük a valódi okokat és azt, ami mögötte rejlik. A Majom ereje a humorban, a könnyedségben rejlik. Gyermeki ártatlansággal figyeljük meg az adott eseményeket, és lássuk meg a humoros oldalát. Ha kell, félelmeinket túlozzuk el addig, míg mulatságossá nem válik. Lássuk meg, hogy nincs mitől félnünk, hiszen biztonságban vagyunk, figyeljük meg, milyen illúziók okozhatják ezeket a rémképeket és bízzuk a Vihar tisztító erejére. Ne feledjük, hogy az árnyrészeink is hozzánk tartoznak, belőlünk vannak, ezért nem kell tőlük félnünk. Forduljunk feléjük elfogadással, szeretettel, mert csakis ezáltal tudjuk fénybe emelni őket. Ahogy elménket felszabadítottuk a félelem és aggódás bénulásából, előtűnnek azok az ajándékok, melyeket ezzel tudattalanul távol tartottunk. Lehet ez egy lehetőség, felismerés, vagy akár egy új képesség, melyek megkönnyítik a leválást. A Felhangos tónus a hullámvarázs cselekvő időszaka, így elérkezett az idő, hogy immáron aktív részesei legyünk elengedéseink folyamatának. Tudatosítsuk, hogy minden elengedéssel valami új számára biztosítunk a helyet. Segít, ha visszaidézzük mit álmodtunk, milyen üzeneteket hozott számunkra a tudatalatti. Ha nem emlékszünk, az sem baj, figyeljünk a „De ja vu” érzéseinkre.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Megerősítek, hogy álmodjak,
Irányítva az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét,
A kisugárzás felhangos tónusával.
Engem az varázslat ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    „Gyűjts össze külső és belső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.”

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.”

Megerősítés: 
“Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.