Kin 82* Fehér Önálló Szél* 04.30.

wind stormAz Önálló Szél, ma az tiszta mondhatni Szellemmel átitatott őszinte kommunikációt szorgalmazza, így a mai tökéletes alkalmat biztosít ahhoz, hogy rendezhessük nézeteltéréseinket, hogy ezáltal is megszabaduljunk azoktól a visszatartó erőktől, melyek sikerünk útjában állhatnak. Ilyen például a bűntudat, a régi sérelmek dédelgetése, a harag, vagy akár az önbizalomhiány.

Ahogyan a természetben is, a Vihar hullámvarázs alapja is a szél, mely felkap, meglazít, elsöpör mindent ami „mozdítható”, amit immáron már elengedtünk és olykor azt is, amit már ideje lenne elengednünk! Nem meglepő hát, hogy a hullámvarázsunk 4. napján, az alapozásnál lobban be a szél. Ez mindig egyfajta nyugtalansággal, belső feszültséggel is jár, mely a hullámvarázsra jellemző érzelmi viharok miatt nem is meglepő… Ez az érzékenyebbeknél befelé fordulásra, kétségbeesésre is sarkallhat. Nagyon fontos, hogy ilyenkor helyezkedünk belső erőközpontunkba és ott lehorgonyozva „várjuk ki a vihar végét” Engedjük el önként ragaszkodásainkat, régi berögzült mintáinkat, félelmeinket és érezzük, élvezzük, ahogy a Szél ma lesöpri rólunk, a már-már megszokott, de súlyos terheinket. A Vihar bármily félelmetesen hangzik is csapkodó, haragos villámjaival és ég zengéseivel, számunkra tisztítja meg az utat! Ezt sose feledjük el! Minden értünk történik! Vagy tanítani akar, vagy utat mutat, előre visz, de sohasem hátráltat! Ha mégis úgy érezzük, hogy a mai nap akadályt gördít elénk, használjuk a Tükör erejét és lássuk meg mindazon illúziót, melybe eddig ringattuk magunkat, hisz ez esetben a Viharnak épp ez volt a célja: figyelmeztetni, hogy rossz úton haladunk!

A Szél minőségét támogathatjuk ma azzal, hogy egy rövid meditációban összekapcsolódunk Szellemi vezettetésünkkel, mely a szél suttogásával kommunikál, üzen nekünk. Haljuk meg hangját, bármilyen vékonyka is és cselekedeteinket, szavainkat és gondolatainkat hagyjuk, hogy ő vezérelje! Ha tehetjük, fizikailag is álljunk ki a szélbe és érezzük, ahogy átsimítja bőrünket, átjárja pórusainkat. Hisz nincs is frissítőbb mint egy kora nyári fuvallat.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Meghatározok, hogy kommunikáljak,
Megszabva a lélegzetet.
Lepecsételem a szellem bevitelét,
A forma önálló tónusával.
Engem a végtelenség ereje vezet utamon.

4.Tónus:
Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés: 
„Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.