Kin 71* Kék Ritmikus Majom* 04.19.

monkey_kingA Ritmikus Majom minőségével ma elkezdődik a hullámvarázs cselekvési fázisa. Ma szükséges meghoznunk azokat a döntéseket, melyek mentén elköteleződünk megújulásunk felé. Nem egy könnyű időszak ez, hisz ebben és a következő (Kék Vihar) Hullámvarázsban is az elengedésé és a gyökeres változásé a főszerep. A legjobb amit tehetünk, hogy nyitott szívvel és elmével állunk ezen kihívások elibe. Használjuk az előző (Vörös Égenjáró) hullámvarázsban tanultakat és fedezzük fel minden napban –bármilyen nehéz is- a jót és  a szépet.

Fontos tehát megtartanunk a gyermeki lelkesedésünket és a spontaneitásunkat. Ebben ma a Majom siet a segítségünkre. Ha lehet ne tervezzünk mára semmi komolyat, mert előfordulhat, hogy a dolgok nem várt fordulatot vesznek. Próbáljuk a ma adódó szituációknak, konfliktusoknak meglátni a humoros oldalát és ne vegyük magunkat túl komolyan. Fontos a hideg vér. Elérkezett az idő, hogy újra elkezdjünk élni és ehhez azonban még el kell engednünk mindazt ami még visszatart.  Azt mondják a bölcsek, hogy „Nem a Halál a legnagyobb veszteség, hanem az, amikor úgy élsz, hogy legbelül már rég meghaltál”. Ezen most a Világáthidaló (mely a szimbolikus halált is jelképezi) és a Majom jegye kapcsán érdemes elgondolkoznunk: Vajon mennyire vagyunk Életteliek? Mennyire merünk élni és játszani, vagy csupán csak Élvezni az életet? Engedjük ma felszínre törni belső gyermeki énünket, játszunk, legyünk spontánok és nevessünk, míg a hasunk meg nem fájdul. Használjuk a Majom legfőbb tanítását, hisz humorral és nevetéssel minden könnyebben átvészelhető! Ha tehetjük, ma kapcsolódjunk ki; találkozzunk barátainkkal, nevessünk sokat, szórakozzunk és engedjük ki az elmúlt napokban felgyülemlett „forró gőzzel”, az összes feszültséget és régi sérelmeket!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Szervezek, hogy játsszak
Kiegyenlítve a káprázatot
Lepecsételem a mágia hasznosítását
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés: 
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.