Kin 70* Fehér Felhangos Kutya* 04.18.

selfloveisinsidejobMa a Felhangos Kutya minősége teszi nálunk látogatását, elhozva az Önelismerés és Önszeretet erejét, így adva lendületet az elengedésnek. Emlékeztet arra, hogy saját érdekünk az, hogy a múltat -és benne minden fájdalmat és berögzült mintát- hátra hagyjunk, hogy előtérbe kerülhessen belső gyermeki énünk, aki ártatlanságával és tiszta szívével rávezet bennünket a helyes útra.

A Világáthidaló hullámvarázsban megjelenő Kutya minősége, az Önmagunkért való cselekvésre sarkall, arra, hogy figyelmünket ma inkább befelé irányítsuk. Engedjük el a megfelelési kényszert, az odatartozásért való „lihegést” és tegyük fel az kérdést: „Mi az, amit ÉN igazán szeretnék kezdeni az életemmel?” „Mi az, amit ÉN igazán el szeretnék érni?” Engedjük el Önkritikus énünket és forduljunk Önmagunk felé szeretettel és megbocsátással. Adjuk meg magunknak mindazt, amit környezetünktől szeretnénk visszakapni. A mai napon helyezzük magunkat az első sorba, tegyük azt, amit a szívünk diktál! Vegyünk magunknak valami apróságot, együnk egy finom süteményt, menjünk el egy kiállításra, vagy csak zárkózzunk el a világ zajától egy picit, hogy feltöltődhessünk. A lényeg, hogy a mai nap rólunk szóljon és tegyünk mindezt a legkisebb lelkiismeretfurdalás nélkül!! Azáltal, hogy elengedjük ma a gyeplőt egy picit és önmagunkra figyelünk, észlelhetjük azokat a belső értékeinket, képességeinket, melyek kibontakoztatására hivatottak vagyunk ebben a hónapban (évben). Töltekezzünk fel önnön szeretetünk forrásából és erősítsük meg hitünket önmagunkban: Képes vagyok rá! Megérdemlem!
„Elbocsájtok mindent, ami nem szeretet és öröm! A múltat hátrahagyom, az új, friss és eleven felé veszem az utamat! Szeretem és becsülöm magam! Világomban minden rendben van!„

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Megerősítek a szeretet érdekében
Irányítva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A sugárzás felhangos tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
“Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.