Kin 62* Fehér Planetáris Szél* 04.10.

wind 3Ma a tiszta őszinte kommunikáció erejével teljesedik ki a Vörös Égenjáró témája.  A Szél ma arra kér, hogy mindaz, ami az elmúlt 10 napban tanultunk azt szeretettel, elvárások nélkül adjuk tovább, osszuk meg környezetünkkel.

A Szél, Szellemi mivoltunkkal köt bennünket össze oly módon, hogy – ha jól összpontosítunk és a jelenben tartózkodunk – apró sugallatokkal kommunikál felénk. Ehhez azonban el kell csendesítenünk elménk kavargó hangjait és elűzni ítélkező, beskatujázó gondolatainkat, melyek csak korlátoznának bennünket kiteljesedésünkben. Az Égenjáró felfedező energiáinak köszönhetően új tapasztalatokkal gazdagodtunk és így egy új nézőpontot is kaphattunk. Már másként láthatjuk a világunkat! Ne torpanjunk meg ettől, lépjünk tovább ezen az új és ismeretlen úton, mely most megnyílt előttünk. Vállaljuk a felelősséget eddigi utunkért és a következőkért. Legyünk hűek kitűzött céljainkhoz és ne hagyjuk veszni. Önmagunkért!

Mint azt már számtalanszor leírtam a kimondott szónak teremtő ereje van! Azonban minden kimondott szó egy gondolattal (nem mindig megfontolttal!) kezdődik. A mai napon ez a kommunikáció különös erővel lesz jelen, így ügyeljünk mit mondunk, gondolunk. Kerüljük az ítélkezést, a rosszindulatú pletykákat, sőt a legjobban tesszük, ha a belső monológunkra is odafigyelünk! Szánjunk időt ma meditációra, bármily röviden is, hogy felkapcsolódva Szellemi vezetőnkhöz megkaphassuk a szükséges instrukciókat a következő lépéshez.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy kommunikáljak
Előállítva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés: 
“Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.