Kin 61* Vörös Szoláris Sárkány* 04.09.

kb_wall_josephine-sadness_of_gaiaA Szoláris Sárkány, bár a Hullámvarázs kiteljesedése előtt áll, ma mégis új kezdeteket hoz. Olyan új impulzusok érhetnek ma bennünket, melyek előre visznek célkitűzéseink felé.

A mai napon a bizalom, a szolgálat és a befogadó képesség témái kerülnek előtérbe. Előfordulhat, hogy ma bizonytalannak, elesettnek érezhetjük magunkat, úgy érezhetjük, nincs kapcsolatunk az isteni gondviseléssel. A Bizalom és a Biztonság érzését leginkább úgy nyerhetjük vissza, ha cselekszünk érte. Váljunk nyitottá és befogadóvá. Merítsünk erőt az Égenjáró bátor kalandvágyából és ma tegyünk fejlődésünkért. Az elmúlt napokban elsajátított és felismert képességeinket ma használjuk arra, hogy segítségükkel felismerjük, hogy melyek azok a dolgok, változások, amelyeket ideje bevezetnünk életünkbe. Adjuk át magunkat a mai nap kezdeményező energiáinak. Fogalmazzuk meg, -elsősorban Önmagunknak- hogy mi az, ami bennünket feltölt, és amennyire csak tudjuk, adjuk is meg magunknak. A mai nap vezető energiája a Vörös Föld, mely arra kér, hogy összpontosítsunk a Jelen pillanatára. Ne a múlton rágódjunk és ne a jövőt féljük, vagy várjuk, hanem legyünk nyitottak a Mostban található lehetőségeinkre, hisz a jövőnket mi magunk alkotjuk, csakis rajtunk múlik mit hozunk ki egy adott szituációból. A lényeg, hogy bizalommal, szeretettel és elismeréssel forduljunk ma önmagunk és vágyaink felé és tegyük is meg a változáshoz szükséges lépéseket.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Pulzálok, hogy tápláljak
Megvalósítva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
“Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
“Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.