Kin 54* Fehér Lunáris Világáthidaló* 04.02.

kin 26A Lunáris Világáthidalóval ma előtérbe kerülnek azon területeink, ahol kontrollálni, irányítani szeretnénk. Azon témák, melyek megakadályozzák, hogy kiléphessünk a kiszabott keretünkből, az Új felé

Térképezzük fel értékeinket, és vállaljuk is fel értük a felelősséget. Ügyeljünk arra, hogy cselekedeteinket csakis a tiszta szándék vezesse, ne engedjünk az ego manipulatív játszmáinak. Tudatosan figyeljük meg, hogy hogyan jelenik meg életünkben a kontroll, az irányítás? Mi irányítunk, vagy minket irányítanak? Ha mi irányítunk, akkor mi a motivációnk? Egyéni érdek, hatalomvágy, vagy önzetlenül, más is élvezheti munkánk gyümölcsét? „Tudom, hogy ami a nagyobb mintát szolgálja, az engem is szolgál, és ezzel a tudással összhangban cselekszem. Értem, hogy minden lehetséges, és ebből a tudásból ered belső mágusi mivoltom.” Ma engedjük el hát az egót, és a kontroll iránti vágyat és hagyjuk csak megtörténni az eseményeket. Nézzünk szembe félelmeinkkel, kétségeinkkel, melyek szabotálják utunkat és engedjük el őket. Higgyünk Önmagunkban és a bennünk rejlő varázslóban. Hangolódjunk össze ma az Isteni akarattal, mely támogatást nyújt számunkra és megmutatja a kifelé vezető utat.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Polarizálok, hogy varázsoljak,
Stabilizálva a befogadó készséget.
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A kihívás lunáris tónusával.
Engem a halál ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra: 
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: 
“Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .