Kin 53* Vörös Mágneses Égenjáró* 04.01.

égenjáróMa egy új 13 napos ciklus veszi kezdetét, melyet a Vörös Égenjáró kódol. Ez a hullám ugyan még a 9, a Csillag hónapjában indul, de kiteljesedését a 10; a Sárga Harcos hónapja hozza majd el számunkra. Az Égenjáró a kíváncsiságot a felfedezési vágyat hozza el számunkra, azt az állapotot, melyben lázasan tervezgetünk, készülünk a nagy kalandra. Azonban most nagy szükségünk lesz a Nap hullámvarázsban megtalált önbizalmunkra, mert ugyanitt megjelenhet a kétség a bizonytalanság is, mely inkább visszahúzna a remete barlangunkba.

Az Égenjáró minőségei ma feltüzelik kíváncsiságunkat és segítséget nyújtanak abban, hogy egy egészen új perspektívából láthassunk rá fejlődési utunkra. Töltekezzünk fel erejéből, hogy ki merjünk lépni elménkből, az ismeretlenbe. Követve ezt a hajtó erőt, előfordulhat, hogy nem csupán kellemes dolgokra lelünk, de ez ne rettentsen el és ne is ítélkezzünk ezek felett. Figyeljünk inkább és dolgozzuk fel a kapott információkat és keressük meg a kiváltó okokat, mert ezek lesznek azok a dolgok, melyekkel a következő néhány napban dolgoznunk kell. Ne engedjünk a kísértésnek, hogy begubózzunk, engedjük el mindazt, ami eddig szemellenzőt rakott ránk. Adjunk magunknak teret és időt, hogy alkalmazkodni tudjunk megújult környezetünkhöz, de ne ragadjunk le! Nincs itt az ideje! Lassan elillannak a borongós felhők. Töltődjünk fel, és leljük meg az örömöt és harmóniát az Életben.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Egyesítek a felderítés érdekében,
Vonzva az éberséget.
Lepecsételem a tér kimenetét,
A cél mágneses tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: 
“A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.