Kin 39* Kék Kozmikus Vihar* 03.18* Galaktikus Aktiváló Portálnap

d68560a8d76ad1b20d20513bff6a0f5eA Kéz Hullámvarázs tökéletes lezárását ma a Kék Vihar hozza magával, mely elvégzi az utolsó simításokat gyógyulási folyamatunkon. A mai nap a visszatekintésé. Lássuk meg hogy mi minden zajlott le bennünk az elmúlt napokban, raktározzuk el a tanulságait, építsük be mindennapjainkba és engedjük el a még esetlegesen hátramaradt bűntudatot, ítélkezést. A Vihar segít megbékélnünk önmagunkkal, ezzel is elősegítve az újjászületésünket a holnap induló Sárga Nap hullámvarázsba, melyben büszkén mutathatjuk meg környezetünknek az elért változást!

Minden változás először lemondással, veszteséggel is jár. Ahhoz, hogy kapjunk először adnunk is kell. Így van ez minden mesében is. A szegény legénynek hátra kell hagynia a biztonságot jelentő otthont, hogy elnyerje a fele királyságot és a király lányát. Sokszor még három próbát is ki kell állnia. A kérdés csak az, hogy vajon hajlandóak vagyunk e lemondani és hátra hagyni nem csak a biztonságot, de vele együtt az esetleges jó dolgokat is, a fejlődésünk érdekében. Ha a válasz igen akkor ez inspirálóan, hajt majd célunk felé, hogy értelmet adjon a „lemondásnak”. Ha a válaszunk Igen, akkor ma a Vihar hatalmas segítséget és lendületet adhat nekünk azáltal, hogy erejével, letép mindent béklyót. Elindítja mindazt az átalakulást, azt a lecsupaszodást, amire a változáshoz szükségünk van, minden szinten: fizikai, érzelmi, mentális és szellemi szinteken egyaránt. Zárjuk le a múltat, tanuljunk belőle és békével engedjük el. Kezdjük a mai napot egy rövid elcsendesedéssel, vagy meditációval, hogy visszataláljunk belső erőközpontunkba. Innen erőt merítve könnyebben túljuthatunk bármilyen nehézségen!

Az elmúlt napokban rendet teremtettünk lényünk belső részeiben, leporoltunk mindent amivel egy ideje már nem foglalkoztunk, lezártunk a nyitott dolgainkat, így a mai nap energiáit úgy is támogathatjuk, ha ma megkezdjük a „külső lomtalanítást” életünkben. Nézzünk körül környezetünkben, mi az, ami megérett az elengedéshez, mely csak az energiát és a port fogja… Szeretettel engedjük el életünkből, esetleg adjuk tovább, hogy más is örömét lelhesse benne. Így nem csupán rendezett lesz környezetünk, de helyet teremtünk az új energiák beáramlásának is.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Transzformálok az újjászületés érdekében
Mozgásba hozom a tisztító esőt
Lepecsételem az önmegújulás végkifejletét
A megtisztulás kozmikus tónusával.
Engem a bőség ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció:
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.