Kin 38* Fehér Kristályos Tükör* 03.17.

640x467_11956_mirrors_2d_illustration_fantasy_mirror_wizards_of_the_coast_picture_image_digital_artA Kristályos tónusú napok mindig a felismeréseket és a megértést hozza el az adott Hullámvarázs témájával kapcsolatban. Most, a Kéz hullámvarázsban megjelenő Fehér Tükör minősége, ezt tovább fokozza. Rávilágít a Hullám során tanultak miértjeire, tanulságaira, így lassan kirajzolódik a nagyobb kép. Ugyanakkor ezen megértéssel együtt, le is rántja az illúzió fátylát szemünkről.

A mai nap lassan bontakozik ki előttünk, de annál tisztábban látunk. Adjunk időt és teret a jobb megértéshez. Ha jól figyelünk, az elmúlt napok fényében egész más megvilágításba kerül életünk és azon berögzült szokásaink, nézeteink mely szerint eddigi éltük életünket. Ez ma szembe jöhet egy személy, gondolat, vagy akár egy már „túl jól ismert” szituáció formájában is. Fontos, hogy ha ma valami/valaki erőteljes érzelmeket vált ki belőlünk, kibillent „lelki békénkből,” első sorban azt vizsgáljuk meg, hogy életünk, vagy aspektusunk mely területét érintette ez érzékenyen. Tudatunkat fordítsuk erre a területre és lássunk át érzelmeink fátylán. Lássuk meg milyen lezáratlan feladat maradt még, mely ezt okozta és törekedjünk, ennek a szállnak az elvarrására, lezárására. Semmiképpen se ítélkezzünk, vagy ostorozzuk magunkat! Forduljunk szeretettel és megértéssel önmagunk felé, hisz valószínűleg csak most érettünk meg arra, hogy eme igazsággal (mely a MOST igazsága) szembesüljünk. A Tükör egy lehetőséget hoz, hogy meglássuk, minden a mi választásunk eredménye, és ha mást választunk, akkor mást fogunk látni, visszatükröződni ránk. Fontos szem előtt tartani, hogy bár a múlt már nem létezik csak a jelen pillanat, mégis a múltbeli döntéseink és cselekedeteink azok, amelyek a jelen pillanatunkat létrehozták

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra: 
Szentelek, hogy visszatükrözzek
Egyetemessé téve a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
“Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
“Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.