Kin 27* Kék Mágneses Kéz* 03.06.

1091f9c2c8f29c5869155ce16a4f1770Minden végzet egyben valami új kezdete is. És ez ma különösen így van. A Mágneses Kézzel lezárul a 8. Maja Holdhónapunk, ugyanakkor egy új Hullámvarázs is kezdetét veszi, mely a lezárásokról, az elengedésről és a kiteljesedésről fog szólni. A Kéz minősége igen érzékeny energiával rendelkezik, egyfelől segít begyógyítanunk a múlt sebeit, másrészt pedig segít fókuszálnunk, hogy energiáinkat összpontosítva véghez vihessük megkezdett projektjeinket.

Figyeljük meg a mai napon felbukkanó eseményeket, mert ezek fogják meghatározni azt a területet, mellyel dolgoznunk kell a következő 13 napban. Lássuk meg, hogy Életünk, vagy kapcsolataink mely területein vannak olyan érzelmi sérülések, elakadások, melyek elengedésre, gyógyításra szorulnak, melyek akár még hátráltathatnak is. Engedjük el ezeket a fejlődésünk, boldogságunk érdekében. Oldozzuk fel magunkat a fájdalmas kötelékeinkből, hogy kiteljesedhessünk!
A Kéz arra figyelmeztet, hogy ne ragaszkodjunk semmihez, és senkihez, mert csupán egy dolog állandó, a Változás. Tanuljuk meg élvezni az Élet nyújtotta pillanatokat, ítélkezés nélkül.
A Kéz jegye a Maja hitrendszerben a „beavatási kaput” jelképezi, melyen ahhoz, hogy átjuthassunk, előbb le kell zárnunk a befejezetlen feladatainkat. A Lezárás egyfajta Új szintű létezés, egy új szintre lépés kezdete. Ez az Élet végtelen körforgásában is fellelhető, például a fák lombhullatásában, ahogyan átadja magát a téli „halálnak”, hogy visszavonulva erőt gyűjthessen, felkészülhessen a következő szintre, a következő tavaszra. Így tehát nem meglepő, hogy a Kéz ma elhozza számunkra a lehetőséget, hogy megtanuljuk tudatosan befejezni a dolgokat, hogy energiáinkat kreatív formában fejezhessük ki. Ez hozza el számunkra az érzelmi szintünk gyógyulást.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Egyesítek a tudás érdekében
Vonzva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.