Kin 26* Fehér Kozmikus Világáthidaló* 03.05.

change-butterfly-Tobby-DonagheyA Kozmikus Világáthidalóval zárjuk a Varázsló hullámvarázst. Az elmúlt 12 napban a Varázsló, különböző jegyek segítségével segített kialakítani és letisztázni kapcsolatunkat Szellemi vezetőnkkel. Ahhoz, hogy ennek a folyamatnak a végére pontot tegyünk és hogy fentartható legyen, ma meg kell békélnünk a múlttal és el kell engednünk mindazt a tapasztalást mely az elmúlt napokból megmaradt, de fejlődésünket immár nem szolgálja. A mai nap tehát az átalakulásé.

A hullámvarázs utolsó napjához tökéletesen illik a Világáthidaló minősége, mely maga a változás. Segítségével ma tudatosan készíthetünk helyet a holnap érkező új minőségeknek. Arra kér, hogy engedjük el a félelmeinket és adjuk át magunkat a tapasztalataink tanításának. Bízzunk Szellemi vezetőnk (immáron) határozott hangjában és tudjuk, hogy amíg ez a kapcsolat fenn marad, biztonságban vagyunk, bármi is történjék az úgy lesz jó. Gyakoroljuk ma a megbocsátás képeségét és forduljunk megértéssel és szeretettel önmagunk felé. Engedjünk el mindent, ami már nem szolgálja utunkat és fejlődésünket. Engedjük el a kontrollt életünk felett, és hangoljuk össze Szellemi erőnket, Szívünk útjával, hogy megtörténhessen a Csoda az Életünkben. Tekintsünk pozitívan a mai napra, adjuk át magunkat ennek a Változásnak ítélkezés nélkül! Tartsuk fenn a tiszta szándékot, és figyeljük meg, ahogy a régi minták egyszerűen elolvadnak és elhalnak. Lehet ennyire egyszerű!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Kitartok, hogy kiegyenlítsek
Túlhaladva az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.

Megerősítés: 
Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.