Kin 11* Kék Spektrális Majom* 02.18.

belső gyermekA Majom játékos energiáival ma elkezdünk leválni a Vörös Sárkány Hullámvarázs témájáról. A mai napon ugyanis az Ősanyai minőségek helyét a zabolátlan Belső Gyermek veszi át. Játékos, komisz energiái spontaneitásra sarkallnak, hogy lépést tudjunk tartani szabad szárnyalásával.

A Majom ősi trükk mester, valóságos mágus. Soha nem tudni, milyen új trükköt tartogat ingujjában, így a legjobb, ha felkészülünk arra, hogy semmi sem úgy fog ma alakulni, ahogyan azt mi elterveztük. A Szigorú menetrendünket, jobb, ha már kora reggel a sutba vágjuk. Szabályok és merev nézetek, ma egy új megvilágításba kerülnek. A Majom, ma mindent elkövet annak érdekében, hogy az eddig stabilnak hitt rendszerünket megbolygassa. Mindezt teszi egy gyermek ártatlanságával és tiszta jó szándékával. Ahhoz, hogy megértsük, átlássuk terveit, fel kell ébresztenünk a bennünk szunnyadó belső gyermekünket. Emlékezzünk vissza milyen volt gyermekként, amikor tiszta szívvel, még ismertük az ősbizalom érzését, amikor a játszótér legmagasabb „rakétája” egyenesen a Világűrbe repített, amikor a pergő homokból készült szüleinknek a legfinomabb „torta”. Amikor tetteinket nem járta még át a félelem és az aggódás, így zokszó nélkül száguldottunk a szüleink – és mai énünk – legnagyobb rémületére lefelé a lejtőn, vagy más veszélyforrások felé. Amikor sokszor úgy nevettünk., hogy a hasunk belefájdult és a legjobb gyógyír minden sebre édesanyánk gyógy-puszija volt.
Emlékezzünk hát erre a gyermekre és térjünk vissza picit hozzá, hogy taníthasson. Váljunk nyitottá, érdeklődővé és engedjünk ma szabad utat a spontaneitásnak. A Majom legfőbb tanítása, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy túl komolyan vegyük! Tanuljuk meg humorral elütni a konfliktusainkat, nevetéssel áthidalni a nehézségeket. Ne feledjük, hogy a nevetés a létező legjobb orvosság! Nem az határoz meg bennünket, hogy mi történik, hanem az, hogy Mi hogyan reagálunk rá!

Nem nehéz kitalálni, mivel segíthetjük elő a mai nap energiáit… álljunk ma játékosan a dolgokhoz, ha tehetjük találkozzunk barátainkkal, családunkkal és fogjuk őket is játékra. Ne bosszankodjunk a hó-eltakarítás miatt, hanem vigyük ki a családot és közösen építsünk hóembert, vagy hógolyózzunk egy nagyot, máris könnyebben megy a munka.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Feloldok a játék érdekében
Szabaddá téve a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A felszabadítás spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés:
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.