Kin 10* Fehér Planetáris Kutya* 02.17.

LoveYourself730317A Planetáris Kutya ma a feltétel nélküli szeretet csempészi be napunkba ezzel is elősegítve a Sárkány hullámvarázs kiteljesedését. Felhívja figyelmünket az Önmagunkhoz való hűségre, vagyis arra, hogy első sorban saját igényeinket tartsuk szem előtt.

A Kutya felhívja a figyelmünket a gyermekkori sérüléseink orvoslására, arra, hogy adjuk meg önmagunknak mindazt, amire gyermekkorunkban oly nagyon vágytunk. Ha például olyan kapcsolatokra vágyunk, amelyben teljes a szeretet, az elfogadás, egymás elismerése és tisztelete, akkor mindezt először önmagunkkal szemben kell elérnünk. Ha arra vágyunk, hogy munkahelyünkön elismerjenek bennünket, vizsgáljuk meg, hogy vajon Mi magunk elismerjük-e eddigi teljesítményünket? Legyen ez család, párkapcsolat, iskola, vagy munkahely. Tudjuk eléggé szeretni magunkat ahhoz, hogy másoknak esetleg “nem”-et tudjunk mondani? Nyissuk meg szívünket és teljesen és őszintén lássuk meg Önnön igaz Valónkat. Ne ítélkezzünk és ne is ostorozzuk magunkat, ha felismerjük hol van még teendőnk. A Kutya a feltétel nélküli szeretetre tanít bennünket.

Nyissuk meg szívünket és engedjük, hogy a mai nap feltöltsön bennünket Fénnyel, szeretettel és fogadjuk el Önmagunkat teljes valónkban, minden hibánkkal együtt. Legyünk mi magunk az elsők Életünkben. Ha Önmagunk kerek egésszé tudunk válni, elfogadjuk magunkat úgy, ahogy vagyunk, minden cselekedetünkkel, és azok következményeivel együtt, akkor képessé válunk a másokkal való kapcsolódásra is, bevonzva így azok társaságát, akik segítségünkre lesznek hosszú utunk során.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy szeressek
Előállítva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon

  1. tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.

Megerősítés:
“Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.